AERODROM: Pokušao šverc robe vredne 70.000 evra!

AERODROM: Pokušao šverc robe vredne 70.000 evra!

Crna Hronika -
Policija je kod osumnjičenog pronašla 168 mobilnih telefona, tablet računar, tri ajpeda, ajpod, 11 digitalnih foto-aparata, sedam objektiva za foto-aparate, 112 kompleta opreme za mobilne telefone i 26 kompleta opreme za foto-aparate

BEOGRAD - Granična policija uhapsila je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" jednog državljanina Srbije koji je pokušao da prokrijumčari tehničke uređaje vredne najmanje 70.000 evra, saopštio je danas MUP.

Policija je kod osumnjičenog pronašla 168 mobilnih telefona, tablet računar, tri ajpeda, ajpod, 11 digitalnih foto-aparata, sedam objektiva za foto-aparate, 112 kompleta opreme za mobilne telefone i 26 kompleta opreme za foto-aparate.

Osumnjičeni je tehničke uređaje doneo iz Hong Konga, letom preko Ciriha. Po fakturama koje je osumnjičeni posedovao kod sebe, pronađena roba vredi oko 70.000 evra, ali postoje indicije da je vrednost navedena u fakturama umanjena.

Osumnjičeni je saslušan u prisustvu branioca, i protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljene trgovine, saopšteno je u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track