UŽAS: Pekar se zbog ljubavi razneo sa dve bombe!
Foto: Zorana Jeftić

Stravična statistika: Čak tri osobe ubijene u poslednja 24 sata u Srbiji

UŽAS: Pekar se zbog ljubavi razneo sa dve bombe!

Crna Hronika -
Dragan Rajković (47) iz Golupca poginuo, a Nada M. (65) iz Beograda teško ranjena u eksploziji koja se dogodila juče ujutru; Dragan bacio bombe kad mu je Nada rekla da želi da okončaju vezu

BEOGRAD - Nije želeo kraj!Dragan Rajković (47) iz Golupca razneo je sebe juče ujutru s dve ručne bombe, dok je u eksploziji teške povrede zadobila njegova ljubavnica Nada M. (65) iz Beograda.Eksplozija se dogodila juče oko pet sati u Nadinoj vikendici u Vincima kod Golupca, kad je Rajković aktivirao dve „kašikare“ u spavaćoj sobi u kojoj je ležao na krevetu s Nadom.U vezi šest godina- Njih dvoje su bili u vezi oko šest godina. Međutim, Nada, koja je penzionisana doktorka, više nije htela da bude s Draganom, koji je radio u pekari „Zadruga“. On to nije hteo da prihvati, pa je odlučio da raznese i sebe i nju u spavaćoj sobi - kaže Kurirov izvor blizak istrazi. Naš sagovornik dodaje da je Dragan izvukao osigurače iz bombi i bacio ih pod krevet na kom je ležao s Nadom.- On je poginuo na mestu, dok je Nada teško povređena. Žena je čak uspela da izađe iz kuće i dođe do ulice... Tamo su je, na putu, našla dva dečaka kako leži. Telo joj je bilo unakaženo, ruka joj je visila, imala je i povrede leđa... - kaže naš sagovornik.Ubrzo je u Vince došla Hitna pomoć.- Lekari su uradili sve što su mogli i njeno zdravstveno stanje je stabilizovano, ali i dalje vrlo kritično - rečeno nam je u bolnici. Ispred Draganove kuće zatekli smo njegovu majku Jelenu.Stradao i otac- Čula sam šta se dogodilo... Hoću da ga sačekam, pa makar i njegove kosti. Moj sin ima nevenčanu ženu i dete. Čula sam da je imao još neku ženu. Ne znam zašto bi to uradio. Bio je vredan i pošten - rekla je uplakana Jelena i dodala da je Draganov otac poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ostala bez sina... Majka Jelena
Ostala bez sina... Majka Jelena

Prizor bio jezivPrijatelji Nadine porodice doveli su juče oko 13 sati nekoliko ljudi do Nadine vikendice kako bi počistili spavaću sobu u kojoj se dogodila tragedija. Niko od prijatelja nije hteo da komentariše nesreću, ali su samo rekli da je prizor u sobi bio stravičan.

Krila se od komšijaDraganove komšije kažu da je on uvek bio vredan i da je pomagao svima.- Tu ženu smo viđali, ali je ona uvek, kad bi došla kod Dragana, stavljala nešto preko glave i tako ulazila u kuću- rekao je komšija Siniša Arsić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja