UKLETA ZGRADA: Troje mrtvih u istom danu!
Foto: Maja Majsovski

Trospratnica na Dedinju zavijena u crno

UKLETA ZGRADA: Troje mrtvih u istom danu!

Crna Hronika -
U subotu u Ulici Đorđa Radojlovića nađeni mrtvi nevenčani supružnici, a zatim u sudaru poginuo i komšija Zdravko Janković (63)

BEOGRAD - Tragedija!Zgrada u Ulici Đorđa Radojlovića broj 18 na beogradskom Dedinju kao da je ukleta! Najpre su u subotu oko 10 sati u stanu u prizemlju zgrade nađeni mrtvi nevenčani supružnici Spasoje Spremo (51) i Mirjana Milutinović (43), a onda je, posle nepunih sat i po, usledio novi šok! U stravičnoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Sopota poginuo je i stanar iste zgrade Zdravko Janković (63)!Bio je divan čovek- Zdravko je nastradao kad je, vozeći „dačiju logan“, iz još neutvrđenih razloga prešao u levu kolovoznu traku i direktno udario u kamion s prikolicom! U sudaru su poginuli i njegovi saputnici Branislav Drljača (51) i Bojan Erjavec (66), dok je Drljačin sin Davor (27) teško povređen - kaže naš sagovornik. Zdravko je godinama živeo u zgradi na Dedinju, a komšije za njega imaju samo reči hvale.- Bio je divan čovek, uvek spreman da pomogne. Bili smo nerazdvojni, voleo sam ga kao brata. Živeo je sam i njegov stan je sada ostao pust. Velika je to nesreća za sve koji smo ga poznavali, ali najveća za njegovog sina, koji s porodicom živi u nekom selu u okolini Beograda - rekao je vidno potreseni komšija.Smrt Zdravka Jankovića drugi je šok koji su stanari zgrade u Ulici Đorđa Radojlovića na Dedinju doživeli u subotu. Samo sat i po pre Zdravkove pogibije policija je otkrila da se u stanu u prizemlju zgrade nalaze dva tela u poodmakloj fazi raspadanja! Na osnovu dokumenata nađenih u stanu pretpostavlja se da je reč o Spasoju Spremu i Mirjani Milutinović.Čeka se obdukcija- Oni su poslednjih mesec dana živeli u iznajmljenom stanu, čiji je vlasnik Novica M. Tela je otkrila njihova prijateljica, kojoj je bilo čudno što se danima ne javljaju. Pošto ima ključ od stana, došla je do zgrade i tada ih je našla mrtve! Zgradom se danima širio nesnosan smrad, a komšije su u početku mislile da je uginula neka životinja. Spasoje i Mirjana su se, inače, često svađali, a policija pretpostavlja da su umrli od prekomerne količine narkotika. Ipak, tela su upućena na obdukciju kako bi nedvosmisleno bio utvrđen uzrok njihove smrti - zaključio je izvor Kurira iz istrage.

Velika nesreća... Subota kobna za Zdravka i komšije iz prizemlja
Velika nesreća... Subota kobna za Zdravka i komšije iz prizemlja

Branislav Drljača
Branislav Drljača

Branislav telom zaštitio sina

Branislav je nastradao spasavajući sina Davora. Njega su posle sudara našli na zadnjem sedištu smrskane „dačije“ kako leži preko sina. Da nije legao preko Davora, možda bi i on poginuo. Živeo je za svoje troje dece, za njegova tri D - Davora, Davorku i Darka.Ovo je juče kroz suze ispričala Gordana, supruga Branislava Drljače (51), koji je u subotu poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sopota kada se automobil koji je vozio Branislavov ujak Zdravko Janković (63) zakucao u kamion.- Vraćali su se iz sela, gde su pomagali rođaku u radovima na kući. Moj muž nikoga nije odbio za pomoć. On i ja smo sami sagradili kuću u kojoj živimo, sve je on to svojim rukama zidao i pravio. Bio nam je veliki oslonac u životu, glava kuće, a sada ga nema - očajna je Goca.Ona dodaje da su pre samo mesec dana pravili svadbu ćerki Davorki.- Bio je presrećan i najponosniji otac na svetu. Pevao je i igrao po dvorištu, a sada smo ga izgubili zauvek - kaže Gordana.

Kao da je neko bacio kletvu!Stanari zgrade su u šoku posle saznanja da je troje njihovih komšija nađeno mrtvo u jednom danu.- Kao da je neko bacio kletvu na ovu zgradu. Ovo je miran kraj! Ovakve tragedije dosad se nisu dešavale. Sad smo u sekundi ostali bez troje stanara. Strašno - kaže komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track