MALER: Naoružani razbojnici odvalili automat i ostali bez plena!

Galama ih oterala

MALER: Naoružani razbojnici odvalili automat i ostali bez plena!

Crna Hronika -
Razbojnici su se do banke dovezli kombijem i za par sekundi razbili prozore na banci, a bankomat vezali sajlom i zakačili za kombi, lomljavu je čuo vlasnik kuće u čijem prizemlju je smeštena banka, zagalamio je na pljačkaše koji su pobegli i ostavili bankomat

GRADIŠKA - Više maskiranih razbojnika naoružanih automatskim puškama jutros su odvalili bankomat iz poslovnice Komercijalne banke u Novoj Topoli kod Gradiške, ali nisu uspeli odneti novac.

Razbojnici su se do banke dovezli oko tri časa ujutro sa kombijem. Kao u akcionim filmovima, razbojnici su u svega par sekundi razbili prozore na banci, a bankomat vezali sajlom i zakačili za kombi.

Lomljavinu je čuo vlasnik kuće u čijem prizemlju je smeštena poslovnica banke, nakon čega je izašao napolje.

"Vlasnik je bukvalno sprečio pljačku, jer je zagalamio na razbojnike koje je uhvatila panika, nakon čega su pobegli. Na ulici je ostao bankomat, koji je kasnije vraćen u banku", ispričao je izvor blizak istrazi.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je da je danas oko 10.30 časova kod Gradiške pronađen zapaljen automobil folksvagen šaran.

Policija obavlja uviđaj, a prema nezvaničnim informacijama, ovaj automobil su koristili razbojnici u pokušaju pljačke Komercijalne banke

.U CJB Banjaluka potvrđeno kako je policajac iz Nove Topole bio u poteri za razbojnicima, ali ih nije uspeo uhvatiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track