KRAGUJEVAC PUN POLICIJE: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića!

Specijalci u gradu

KRAGUJEVAC PUN POLICIJE: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića!

Crna Hronika -
Jake snage MUP-a privele Pavla Opačića, saznaje Kurir. On se nalazi u Kragujevcu u pratnji jakih snaga MUP-a Srbije. U gradu se proverava njegova veza sa ljudima iz kragujevačkog podzemlja

KRAGUJEVAC - Jake snage MUP-a Srbije u petak su uhapsile Pavla Opačića iz Novog Sada, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe Zemunskog klana, saznaje Kurir.

Za sada se ne zna gde je tačno uhapšen Pavle Opačić., ali on se trenutno nalazi u Kragujevcu, gde ga čuvaju specijalne jedinice policije. Nikola Bojović ubijen je sredinom maja u klasičnoj sačekuši u centru Beograda. Ubica ga je sačekao u zasedi u Ulici carice Milice u ranim jutarnjim satima i u njega ispalio rafal od 20 metaka. Četiri metka pogodila su Bojovića i on je preminuo u Urgentnom centru.

Osumnjičeni Pavle Opačić je večeras doveden u Kragujevac i policija zajedno s njim provera nekoliko lokacija kako bi se utvrdile veze ubice sa ljudima iz kragujevačkog podzemlja! Prema nezvaničnim informacijama on je lociran i priveden u okolini Kragujevca.

Zbog organizacije ubistva Nikole Bojovića 24. jula u Budvi je uhapšen Slobodan Šaranović, brat ubijenog Brana Šaranovića. Sumnja se da je Slobodan Šaranović naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio Luki Bojoviću za ubistvo brata, ali i za nestanak njegovog prijatelja Slobodana Radonjića.

Uviđaj na mestu ubistva Bojovića u Beogradu
Uviđaj na mestu ubistva Bojovića u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track