STRAVIČNO: Pucao u trudnu suprugu, ranio sina!
Foto: Ilustracija

Umalo ubio majku svojih sedmoro dece

STRAVIČNO: Pucao u trudnu suprugu, ranio sina!

Crna Hronika -
Žena zadobila prostrelnu ranu šake i ogrebotinu na podlaktici, a povređen je i sin koji ima ogrebotinu na šaci od prozorskog stakla

BANJALUKA - Dalibor Mitrović (37) uhapšen je danas zbog toga što je oko 4 časa u mestu Bokani kod Kneževa pokušao da ubije suprugu. Mitrović je bio pijan, a supruga koja je u drugom stanju i njihovo sedmoro dece tvrde da se sve desilo u nehatu.

U policiji je navedeno da je žena zadobila prostrelnu ranu šake i ogrebotinu na podlaktici, a povređen je i sin koji ima ogrebotinu na šaci od prozorskog stakla.

Pucnjavi je prethodila žestoka svađa, a motiv je i dalje nepoznat. Porodica tvrdi da se sve desilo u nehatu, da je Mitrović držao oružje u ruci ali da nije imao nameru da rani suprugu.Povređena žena i maloletni sin prevezeni su u Klinički centar Banjaluka.

Mitrović se tereti za krivična dela pokušaj ubistva i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Uviđaj na mestu tragedije vrše pripadnici Centra javne bezbednosti Banjaluka u saradnji sa dežurnim tužiocem banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Meštani sela rekli su da je Mitrović oduvek bio sklon kavgama, da je preke naravi i da je poznat po redovnom konzumiranju alkohola.

Sa suprugom i sedmoro dece živi u očajnim uslovima, a trenutno niko nije zaposlen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track