KRIVIČNA PRIJAVA: Šibicari uhvaćeni bez dokumenata na auto-putu!

Akcija na koridoru 10

KRIVIČNA PRIJAVA: Šibicari uhvaćeni bez dokumenata na auto-putu!

Crna Hronika -
Osim što nisu imali ličnu kartu policija je kod privedenih pronašla predmete za šibicarenje i metalnu palicu na rasklapanje

BEOGRAD - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu su, sprečavajući vršenje krivičnih dela i prekršaja na delu Koridora 10, na jednom od parkinga duž auto puta zatekli grupu mladića za koje je utvrđeno da kod sebe nemaju identifikaciona dokumenta.

Tom prilikom kod njih su pronađeni predmeti, čija je osnovna namena kockanje, takozvano šibicarenje, i metalna palica na rasklapanje..

Pošto su zatečeni u vršenju prekršaja iz oblasti Zakona o ličnoj karti, mladići su privedeni u PU Smederevo odakle su, posle utvrđivanja identiteta, pušteni kućama.

Protiv njih će tokom dana biti podnet zahtev Prekršajnonm sudu u Smederevu zbog učinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o ličnoj karti.Imajući u vidu činjenicu da u turističkoj sezoni nepoznati počinioci po tom scenariju veoma često koriste naivnost i lakomislenost, uglavnom, stranih turista, PU Smederevo apeluje na građane koji su na bilo koji način oštećeni od nepozntih počinilaca da se jave Policijskoj upravi ili dežurnoj službi na telefon broj 192, kaže se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja