SERIJSKI UBICA HARA: Deda mučen i bačen u septičku jamu

Panika u Baču: Pronađeno telo deviznog penzionera

SERIJSKI UBICA HARA: Deda mučen i bačen u septičku jamu

Crna Hronika -
Imre Pal (75) iz Bača usmrćen gotovo na isti način na koji je prošle godine, takođe u Baču, ubijena Gertruda Dabić; Pre nego što ga je bacio u jamu, ubica telo obmotao žicom

BAČ - Jeziv zločin!Telo deviznog penzionera Imrea Pala (75) iz Bača nađeno je juče oko podne ispod betonske ploče u septičkoj jami u dvorištu njegove kuće u Ulici Ive Lole Ribara 12 u Baču, u kojoj je živeo sam. Imre je pre smrti zverski mučen, a ubijen je gotovo na isti način na koji je u novembru prošle godine, takođe u Baču, usmrćena devizna penzionerka Gertruda Dabić (70), čiji ubica još nije uhapšen!- Imre je ubijen hicima iz vatrenog oružja, posle čega je njegovo telo bačeno u septičku jamu. Pre nego što ga je monstrum ubacio u jamu, on je Imreovo telo vezao žicom, a za noge je zakačio tegove kako bi telo potonulo! Da bismo Imrea izvukli sa dna, prvo su vatrogasci iz Bača morali da isprazne septičku jamu - kaže izvor Kurira.Radio u NemačkojImre Pal je bio devizni penzioner koji je radni vek proveo u Nemačkoj. Leti je dolazio u rodni Bač i boravio u porodičnoj kući. Komšije kažu da bi Imre ostajao u Baču do kasne jeseni, posle čega bi se vraćao u Nemačku.- U kući je napravljena velika premetačina. Odnete su neke stvari, ali zasad još utvrđujemo šta. Očigledno je da je ovo ubistvo počinjeno iz koristoljublja, a svi tragovi ukazuju da su ubice bile vrlo surove! Oni su najpre vezali, a zatim mučili starca kako bi im priznao gde drži novac. Ubili su ga s dva metka, a onda telo bacili u septičku jamu - kaže naš izvor. Da se nešto desilo mirnom penzioneru, prvi je posumnjao Imreov prijatelj koji ga je čekao da dođe kod njega u Vajsku. Budući da se Imre nije pojavio, prijatelj je došao u Bač.- Kad je došao, zatekao je otključana vrata kuće i ispreturane stvari. Dozivao je prijatelja, a onda je, uznemiren i uplašen prizorom, obavestio policiju. Tokom uviđaja tragovi su inspektore odveli do septičke jame, na čijem dnu je nađeno telo - rekao je izvor Kurira.Poznanici ubijenog penzionera kažu da se Imre pre 20 godina razveo od žene, koja je takođe radila u Nemačkoj.Kuća ispreturana- On je bio preterano uredan, u njegovoj kući sve je bilo pod konac! Bio je uredniji od mnogih žena... Mnogo je vodio računa o kući iako je samo leto provodio u njoj. Njegove umetničke slike stajale su na zidu kao pod konac. Kako sam čuo od policije, sada je sve ispreturano! Nema sumnje da su ga ubili zbog para i dragocenosti koje je imao u kući. On je penziju dočekao u Nemačkoj kao kamerman na televiziji i neko je očigledno znao da ima pristojne prihode - ispričao nam je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Istraga... Posle uviđaja policija zapečatila kuću ubijenog starca
Istraga... Posle uviđaja policija zapečatila kuću ubijenog starca

I Gertruda mučena pre smrtiPre samo deset meseci u Baču je na sličan način ubijena Gertruda Dabić, koja je takođe bila devizni penzioner i takođe je živela sama.- Gertruda je ubijena u svojoj kući, a prema tragovima na mestu zločina, ubica je ženu vezao i mučio, baš kao što se sada dogodilo Imreu - rekao je izvor Kurira.

Penzioneri na meti♦ MART 2012 - U Novom Sadu ubijena je Vera Lovrić (64). Ona je izbodena nožem u leđa, a pre toga je udarana metalnim predmetom po glavi! Njoj su ubice neposredno pre smrti čak skinule zlatne navlake sa zuba! U stanu su napravili premetačinu, pokupili zlato i druge dragocenosti. Ubrzo su uhapšeni.♦ DECEMBAR 2010 - Rozalija Palić (79) i njen nevenčani suprug Jožef Dinješ (77) iz Novog Sada ubijeni su 30. decembra 2010. u svojoj kući. Supružnici su zadavljeni Jožefovom pidžamom, a iz kuće su odneti zlato i novac. Ubica je brzo uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track