MATORI PEDOFIL: Deda napastvovao dete u kući strave!

Policija iza rešetaka stavila manijaka iz Smedereva

MATORI PEDOFIL: Deda napastvovao dete u kući strave!

Crna Hronika -
Prvoslav M. (65) iz Smedereva uhapšen jer je dvanaestogodišnjakinju odveo u napuštenu kuću i tamo je seksualno zlostavljao

SMEDEREVO - Pohotni penzioner!Prvoslav M. (65) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pipkao devojčicu od 12 godina, saopštila je juče policija.- Prvoslav je na improvizovanoj buvljoj pijaci ugledao devojčicu koja je u tom trenutku bila sama. Prišao joj je i namamio je da pođe s njim do napuštene kuće u blizini. Pošto joj je obećao poklon, pristala je da krene s njim. „Ajde sa mnom da ti nešto pokažem. Kupiću ti poklon, daću ti i 200-300 dinara“, ubeđivao je Prvoslav M. devojčicu - kaže izvor Kurira iz istrage.Niko nije čuo vrištanjeNaivna maloletnica krenula je s njim ne sluteći kakav je plan pohotnog penzionera.- Kad su ušli u kuću, Prvoslav M. otkopčao je pantalone i skinuo se, a devojčici je svukao šorts. Potom je uzeo njenu ruku, stavio je na svoj polni organ i počeo da se samozadovoljava, dok ju je drugom rukom dodirivao po telu. Devojčica je počela da vrišti, ali niko je nije čuo - kaže naš sagovornik.U međuvremenu, komšija devojčice je video da je ona s Prvoslavom ušla u napuštenu kuću.- Taj komšija je otrčao do detetove kuće i rekao očuhu devojčice S. H. šta se dešava. Zaprepašćeni čovek odmah je odjurio do kuće i zatekao manijaka kako onaniše pred njegovom pastorkom! Počeo je da viče na Prvoslava, uhvatio je devojčicu za ruku i odveo je kući - kaže izvor Kurira iz istrage.Opkolili manijakaČim su čuli šta se desilo u napuštenoj kući, prodavci na buvljoj pijaci pozvali su policiju, a Prvoslava su sprečili da pobegne.- Svašta su mu rekli! Psovali su i vikali na njega, a potom su ga čak i nekoliko puta udarili! Veći incident sprečila je policijska patrola, koja je privela manijaka - kaže naš sagovornik.Prvoslav M. će uz krivičnu prijavu biti priveden kod istražnog sudije Osnovnog suda u Smederevu.

Psiholog: Pedofili se više ne skrivajuKlinički psiholog Milan Kostić kaže da javnost u poslednje vreme sve više uznemiravaju agresivni nastupi pedofila.- U društvu se stvaraju takve okolnosti da se pedofilne sklonosti lakše ispoljavaju. Ranije su se takvi delinkventi skrivali zbog svoje nastranosti jer rade nešto što je nedozvoljeno, nemoralno... Međutim, pedofilne sklonosti postaju sve agresivnije i sve češće se ispoljavaju javno. Dok je sankcija za takve sklonosti velika i dok pedofilima preti veća kazna, agresivnost se povlači, ali kad postoji šira mogućnost za slobodno izražavanje, ona dobija na intenzitetu. To je posledica tako shvaćene slobode - rekao je Kostić za Kurir i dodao da pedofili zbog interneta lako mogu da dođu do fotografija dece.Psiholog Milan Kostić upozorio je roditelje da moraju da brinu o deci kako bi pedofilima onemogućili da iskoriste priliku i nasrnu na njihove potomke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track