Čabarkapa pokušao da ubije Karađorđa Subotića?!

Uhapšen bivši dečko Ljube Pantović

Čabarkapa pokušao da ubije Karađorđa Subotića?!

Crna Hronika -
Bivši momak Ljube Pantović, učesnice rijalitija "Farma", se tereti za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja

BEOGRAD - Uprava kriminilastičke policije uhapsila je Aleksandra Čabarkapu (32), bivšeg momka Ljube Pantović učesnice rijaliti programa "Farma", zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja.

Čabarkapa je, kako se saznaje, osumnjičen za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović, kao i još jednog Beograđanina, pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu.Sa njim su uhapšena još trojica saradnika, Nemanja Mladenović (23), Milorad Radojević (52) i Aleksandar Stanojkov (28).

Podsetimo, Čabarkapa je postao poznat po tome što je bio dečko bodi bilderke Ljube Pantović u vreme kada je ušla na "Farmu". Tada se ispostavilo da je Čabarkapa u vezi sa njenom maloletnom ćerkom Aleksandrom (16), za koju se veruje da je trudna.

U čitavu priču se uključio i Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac i bivši suprug Ljube Pantović. On je pokušao da vrati ćerku koja je otišla od majke i smestila se kod Čabarkape, koji inače ima trudnu suprugu i troje dece.Iako joj je zabola nož u leđa, Pantovićka ne osuđuje ćerku, već svu krivicu svaljuje na bivšeg dečka Aleksandra Čabarkapu. U medijima sada priča da s njim nikad nije ni bila, iako ga je s "Farme" redovno pozdravljala i slala mu poljupce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track