UHAPŠEN OPASAN LUDAK: Nudio 10.000 evra za Vučićevo ubistvo!
Foto: Facebook

Efikasna akcija policije

UHAPŠEN OPASAN LUDAK: Nudio 10.000 evra za Vučićevo ubistvo!

Crna Hronika -
Ćosić je takođe poručio da svako ko ima predlog kako da ubije Vučića ostavi poruku u njegovom internet sandučetu

BEOGRAD - Policija je uhapsila Pavla Ćosića, novinara "lista "Pečat", jer je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da će platiti ako neko ubije prvog potpredsednika Vlade Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

On je napisao da će platiti 10.000 evra onome ko ubije Vučića i još toliko posle ubistva. Ćosić je takođe poručio da svako ko ima predlog kako da ubije Vučića ostavi poruku u njegovom internet sandučetu.

Direktor policije Milorad Veljović je da je ta osoba danas privedena i da će dalji potezi zavisiti od Tužilaštva.

"S obzirom na to da se na Fejsbuku pojavila ozbiljna pretnja upućena štićenoj ličnosti, ne samo u smislu pretnje nego i nuđenja novca da se likvidira određena štićena ličnost, policija je pronašla to lice, privela ga i mi ćemo dalje preduzimati mere u skladu sa zakonom, odnosno u dogovoru sa Tužilaštvom", kaže Veljović.

Prema njegovim rečima, Vučić je tražio od policije da ne preduzima nikakve mere prema navedenoj osobi.

"Međutim, mi ćemo poštovati zakon i u skladu sa tim preduzimati određene mere", rekao je Veljović.

http://www.youtube.com/watch?v=y0OAzvE6-qo

Pravda se da nije znao šta radi: Pavle Ćosić
Pravda se da nije znao šta radi: Pavle Ćosić

Ćosić opet na Fejsbuku: Uradio sam to u stanju poremećene svesti

Čovek koji je na društvenoj mreži mrtav hladan uputio poziv na ubistvo lidera SNS Aleksandra Vučića i tom prilikom za zločin ponudio nagradu...oglasio se posle hapšenja opet na Fejsbuku:

- Samo da vam javim da nisam uhapšen, kao što javljaju mediji. Problematičan status je napisan u poremećenom stanju svesti, to je istina, ali sam ga izbrisao vrlo brzo. Bio sam samo na informatinvom razgovoru u policiji i kompjuter s kog sam pisao predao na veštačenje kako bi moja izjava bila potvrđena.

Nije mi bilo ni na kraj pameti ni da naručim ubistvo ni da ubijem Vučića i nisam nikakav terorista i opasan ludak kao što prenose mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track