UŽAS U KRUŠEVCU: Za dve godine ubila dve svoje bebe!

Uhapšena osumnjičena za čedomorstvo

UŽAS U KRUŠEVCU: Za dve godine ubila dve svoje bebe!

Crna Hronika -
U dvorištu kuće u kojoj je živela Aleksandra J. nađen plitak grob, u kojem su bila dva novorođenčeta umotana u tkanine

KRUŠEVAC/NIŠ - Prijavile je komšije.Aleksandra J. (33) iz Crkvine uhapšena je zbog sumnje da je pre godinu dana ubila jedno svoje novorođenče, a onda isti zločin ponovila i pre dve nedelje!Kako saznaje Kurir, Aleksandra već ima troje dece, a prijavile su je komšije, koje su videle da je trudna i da posle porođaja nema bebe!- Policija je otišla u Aleksandrinu kuću, gde joj žive otac, sestra i baba, i u dnu dvorišta našla zakopana dva mala tela! Prizor je bio i tužan i stravičan. Pojedini policajci nisu mogli da izdrže, pa su izašli iz dvorišta. Rupa u kojoj su bila tela bila je veoma plitka i nije trebalo mnogo da se traži gde su bebe zakopane. Bile su umotane u neke tkanine - rekao je naš izvor blizak istrazi.Otac bez komentaraOsumnjičena žena odmah je privedena na saslušanje i potom sprovedena u psihijatrijsku bolnicu u Nišu. Reporteri Kurira razgovarali su s Aleksandrinim ocem, koji nije hteo da kaže kako se zove, već da s ćerkom nije bio u dobrim odnosima.- Čuo sam da se svašta priča, ali dok istina ne bude otkrivena, neću ništa da komentarišem - kratko je rekao Aleksandrin otac.Njenog supruga Gorana J. (41) zatekli smo u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici kod Niša, gde je došao da poseti suprugu.- U šoku sam, ne znam šta se dogodilo! Aleksandra je u bolnici, decu su nam oduzeli... Ne znam šta se dogodilo, ali ako je tačno da je ubila dve bebe, to je učinila zbog siromaštva u kojem živimo! Saslušavali su i mene u policiji, ali ja ništa ne znam - jadao se kroz suze skrušeni Goran.Oduzeli im decuOn dodaje da je razgovarao sa suprugom.- Ona samo plače, sekira se zbog dece, koju su nam sad odveli! Imamo dve ćerke i sina, svi jedno drugom do uveta. Pitao sam je šta se desilo, a ona mi i dalje tvrdi da je, navodno, imala neki vakuum u stomaku i da su joj to lekari rešili. Znam da je imala nesvestice, padala je i žalila se na taj vakuum. Nikad nije rekla da je trudna, da sam znao da treba da se porodi, radio bih i danju i noću da ih ishranim - kaže Goran.

Nije želeo da priča... Otac Aleksandre J.
Nije želeo da priča... Otac Aleksandre J.

Mislili smo da prodaje decuAleksandrine komšije kažu da su svi znali da nešto nije u redu.- Prvo smo je viđali sa stomakom do zuba, a kasnije bez stomaka i bebe! Neki meštani su mislili da prodaje decu, ali ispostavilo se da je nešto gore, da ih ubija - ogorčene su komšije.

Rekla mi je da ima vakuum u stomakuGoran kaže da je Aleksandra, navodno, „imala probleme s vakuumom i pre godinu dana“.- I tada mi je tvrdila da nije u drugom stanju i da se leči... Shvatite me, ja sam bravar, ne razumem se u to! Odlazili smo kod ginekologa, ali ja nisam prisustvovao pregledima, a ona je tvrdila da nije trudna - kaže Goran J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track