Najnovije vesti

LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!

Otkupljivač borovnice završio u bolnici u Bugarskoj

LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!

Crna Hronika
Napad S. M. (38) najpre rekao supruzi Dragani da ga je ujeo vuk, ali ubrzo priznao da ga je isekla Vranjanka Violeta S. (34) zvana Ljovisna

VLASINA - Nastradao!Policija još istražuje misteriozno kastriranje S. M. (38) zvanog Boban, otkupljivača borovnice iz Vladičinog Hana, koje se dogodilo za vikend između Bosilegrada i Trgovišta. Njega je, kako tvrdi Dragana, supruga S. M., kastrirala Violeta S. (34) iz Vranja, a zbog toga što nije sigurna u advokate u Pčinjskom okrugu i straha da markantna, šarmantna i zgodna Violeta može da ima uticaj na njih, Dragana je po pravnu pomoć došla u Leskovac.Bilo joj sumnjivo- Violeta i njena sestra nisu ranije izbijale iz naše kuće, a Violetu smo iz milošte zvali Ljovisna zbog one TV serije. Supruga i ja smo i ove godine, kao i ranijih, krenuli u biznis s borovnicom. Ja sam bila zadužena za distribuciju hladnjačama i većim otkupljivačima, dok su moj suprug, Violeta, njena sestra i još neki ljudi bili raspoređeni na terenu na kojem su otkupljivali borovnicu - priča Dragana.Ona kaže da je ubrzo primetila da nešto „ne štima“!- Sa terena je počelo da stiže malo robe, suprug, Violeta i ostali često „nisu bili u dometu“ i nisu se javljali, a zatim je usledio pravi šok. Za vikend me je pozvao muž i zavapio: „Gago, dođi brzo, gotov sam. Napao me vuk“ - priča Dragana.Šalila se s „meraklijom“Odmah je otišla u planinu.- Našla sam supruga svog izgrebanog i s rasečenim testisima! Pitam ga: „Kako, bre, vuk baš tu da te ujede“, a on ćuti i okreće glavu od mene! Na kraju mi je priznao da je to Ljovisna uradila i da je odmah pozovem da je pitam gde su mu testisi! Violeta je, naravno, negirala obračun, a kad sam joj rekla da mi je suprug sve ispričao, rekla je da Bobanu nije ništa, da se „samo šalila s meraklijom“ i da više nisu u „poslovnoj vezi“ - ispričala je Dragana.Teško povređeni odmah je, uz pomoć poslovnih prijatelja, zbrinut u privatnoj bolnici u Bugarskoj.

Pravi rat za vreme berbeŽitelji Vlasinske visoravni u opštinama Crna Trava, Bosilegrad, Trgovište i Surdulica kažu da se tokom berbe borovnice vodi pravi rat! Pored toga što se češljevima i drugim nedozvoljenim spravama uništava ova lekovita biljka, često dolazi do sukoba, svađa, pa čak i tuča. Prošle i ove godine registrovane su tri opšte tuče, a u jednoj od njih Leskovčanin Z. D. progutao je parče slomljene proteze!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...