LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!

Otkupljivač borovnice završio u bolnici u Bugarskoj

LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!

Crna Hronika -
Napad S. M. (38) najpre rekao supruzi Dragani da ga je ujeo vuk, ali ubrzo priznao da ga je isekla Vranjanka Violeta S. (34) zvana Ljovisna

VLASINA - Nastradao!Policija još istražuje misteriozno kastriranje S. M. (38) zvanog Boban, otkupljivača borovnice iz Vladičinog Hana, koje se dogodilo za vikend između Bosilegrada i Trgovišta. Njega je, kako tvrdi Dragana, supruga S. M., kastrirala Violeta S. (34) iz Vranja, a zbog toga što nije sigurna u advokate u Pčinjskom okrugu i straha da markantna, šarmantna i zgodna Violeta može da ima uticaj na njih, Dragana je po pravnu pomoć došla u Leskovac.Bilo joj sumnjivo- Violeta i njena sestra nisu ranije izbijale iz naše kuće, a Violetu smo iz milošte zvali Ljovisna zbog one TV serije. Supruga i ja smo i ove godine, kao i ranijih, krenuli u biznis s borovnicom. Ja sam bila zadužena za distribuciju hladnjačama i većim otkupljivačima, dok su moj suprug, Violeta, njena sestra i još neki ljudi bili raspoređeni na terenu na kojem su otkupljivali borovnicu - priča Dragana.Ona kaže da je ubrzo primetila da nešto „ne štima“!- Sa terena je počelo da stiže malo robe, suprug, Violeta i ostali često „nisu bili u dometu“ i nisu se javljali, a zatim je usledio pravi šok. Za vikend me je pozvao muž i zavapio: „Gago, dođi brzo, gotov sam. Napao me vuk“ - priča Dragana.Šalila se s „meraklijom“Odmah je otišla u planinu.- Našla sam supruga svog izgrebanog i s rasečenim testisima! Pitam ga: „Kako, bre, vuk baš tu da te ujede“, a on ćuti i okreće glavu od mene! Na kraju mi je priznao da je to Ljovisna uradila i da je odmah pozovem da je pitam gde su mu testisi! Violeta je, naravno, negirala obračun, a kad sam joj rekla da mi je suprug sve ispričao, rekla je da Bobanu nije ništa, da se „samo šalila s meraklijom“ i da više nisu u „poslovnoj vezi“ - ispričala je Dragana.Teško povređeni odmah je, uz pomoć poslovnih prijatelja, zbrinut u privatnoj bolnici u Bugarskoj.

Pravi rat za vreme berbeŽitelji Vlasinske visoravni u opštinama Crna Trava, Bosilegrad, Trgovište i Surdulica kažu da se tokom berbe borovnice vodi pravi rat! Pored toga što se češljevima i drugim nedozvoljenim spravama uništava ova lekovita biljka, često dolazi do sukoba, svađa, pa čak i tuča. Prošle i ove godine registrovane su tri opšte tuče, a u jednoj od njih Leskovčanin Z. D. progutao je parče slomljene proteze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track