BEOGRAD: Džeparoš (65) umro u vozu

Na stanici kod Buvljaka

BEOGRAD: Džeparoš (65) umro u vozu

Crna Hronika -
Beživotno telo muškarca pronađeno je jutros oko 06.45 časova u toaletu voza koji je saobraćao na relaciji Bar - Subotica na Železničkoj stanici Novi Beograd

BATAJNICA - Beživotno telo muškarca pronađeno je jutros oko 06.45 časova u toaletu voza koji je saobraćao na relaciji Bar - Subotica na Železničkoj stanici Novi Beograd, rečeno je u Informativnoj službi MUP Srbije.

Konstatovana je smrt muškarca starog 65 godina, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura i dodala da će sudska medicina utvrditi tačan uzrok smrti.

Macura je rekla da je javljeno da se nesreća dogodila u Ulici Antifašističke borbe bb, odnosno na Železničkoj stanici kod "Buvljaka". Voz, koji je zbog obavljanja istražnih radnji, neko vreme stajao na stanici, po njihovom završetku, krenuo je u 9.10 časova, izjavila je Divna Lazić iz "Železnica Srbije".

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o džeparošu, koji je preminuo nakon tuče, odnosno od posledica srčanog udara, kada ga je jedan od putnika uhvatio u krađi i nekoliko puta udario.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track