Veljović: Počela istraga o prodaji Vršačkih vinograda
Foto: Nebojša Mandić

U saradnji sa Tužilaštvom

Veljović: Počela istraga o prodaji Vršačkih vinograda

Crna Hronika -
Direktor policije je objasnio da je ta istaga u sklopu sa svim ostalim istragama koje radi ta Radna grupa i izrazio uverenje da neće biti bilo kakvih problema u radu policije

KRUŠEVAC - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je pre izvesnog vremena počela istraga o prodaji preduzeća "Vršački vinogradi" i da tu istragu sprovodi Radna grupa u okviru Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije.

Veljović je objasnio da je ta istaga u sklopu sa svim ostalim istragama koje radi ta Radna grupa i izrazio uverenje da neće biti bilo kakvih problema u radu policije.

"Jednostavno mi ćemo svoj posao odraditi zajedno u saradnji sa Tužilaštvom", rekao je Veljović u Velikom Šiljegovcu gde je otvoreno odeljenje Policijske uprave Kruševac.

Premijer Ivica Dačić naložio je Radnoj grupi Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije da proveri prodaju imovine "Vršačkih vinograda". Dačić je rekao ranije da je MUP-u prosledio izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije o "Vršačkim vinogradima", u kojem se iznose ozbiljne primedbe "koje zahtevaju hitnu proveru".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track