POHAPŠENI PROVALNICI: Obili magacin sa alkoholom i kafom!

Kraljevo

POHAPŠENI PROVALNICI: Obili magacin sa alkoholom i kafom!

Crna Hronika -
Policija je kod provalnika pronašla ukradenu robu, alat a kod jednog od uhapšenih i analgetike za koje nije imao lekarsku dokumentaciju

KRALJEVO - Pripadnici Policijske uprave Kraljevo tokom vikenda uhapsili su dve, a od tri osobe zaplenili drogu.

Uhapšeni su i zadržati u 48.časovnom policijskom pritvoru D.V. (36) i M.B. (38) iz Kraljeva, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, a M.B. i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policajci su osumnjičene zatekli neposredno nakon obijanja magacina preduzeća u Karađorđevoj ulici u Kraljevu odakle su ukrali alkoholno piće i kafu, a kod M.B. su pronašli narkotičke analgetike za koje ne poseduje neophodnu lekarsku dokumentaciju.

Policijski službenici su u Vrnjačkoj Banji u dve odvojene akcije kod A.A. (21) iz Kragujevca pronašli narkotičke analgetike za koje ne poseduje neophodnu lekarsku dokumentaciju, a kod M.K. (19) iz Vrnjačke Banje kesicu sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Protiv A.A. i M.K. će u redovnom postupku biti podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track