TEŠKA NESREĆA KOD GALENIKE: Poginuo vozač, povređene dve devojčice
Foto: KURIR

Novi Novosadski put

TEŠKA NESREĆA KOD GALENIKE: Poginuo vozač, povređene dve devojčice

Crna Hronika -
Poginuo je vozač (55), ženska osoba od oko 50 godina zadobila je povredu grudnog koša, prelom svih prstiju oba stopala, a devojka od oko 19 godina povredu glave

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene, od kojih dve devojčice, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 03.10 časova na lakat krivini, na novom Novosadskom autoputu, kod "Galenike", kada je automobil proleteo kroz zaštitnu ogradu.

Reč je o turskim državljanima koji su se sa odmora vraćali iz Turske u Nemačku

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, poginuo je vozač, turske nacionalnosti, muškarac star oko 55 godina. Ženska osoba stara oko 50 godina zadobila je povredu grudnog koša, prelom svih prstiju oba stopala, a devojka od oko 19 godina povredu glave, rekla je Macura i dodala da su obe prevezene na VMA.

Povređene su i dve devojčice u automobilu, prva od 17 godina zadobila je povredu grudnog koša, a devojčica uzrasta oko 14 godina, kako se sumnja, prelom leve potkolenice, navela je Macura, dodajući da su obe prevezene u Dečju kliniku u Tiršovoj ulici.

Macura je rekla da se tokom noći dogodio još jedan saobraćajni udes oko 20.35 časova u Bulevaru despota Stefana kod skretanja za Pančevački most u kojem je povređen motociklista, koji je odbio prevoz u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track