SMETALO MU LJUBLJENJE: Dubrovački taksista pesnicama pretukao lezbijku!

Policija tvrdi da nije bilo tuče

SMETALO MU LJUBLJENJE: Dubrovački taksista pesnicama pretukao lezbijku!

Crna Hronika -
Iznerviran ljubljenje, devojaka na zadnjem sedišti svog vozila taksista je izleteo i počeo da urla, a u jeku svađe nekoliko puta udario je jednu od devojaka koja je zatražila pomoć lekara

ZAGREB – Dubrovački taksista osumnjičen je da je šakom nekoliko puta udario jednu devojku u svom vozilu zbog lezbijskog poljupca. On to oštro demantuje i tvrdi da je zapravo on napadnut, a ne one.

Incident se dogodio prošlog četvrtka u Dubrovniku, kada se pretučena devojka sa svojom prijateljicom vraćala kući. Ona priznaje da je malo više popila i da je do taksija došla grleći svoju devojku Tanju, a u njihovom društvu je bila još jedna zajednička prijateljica.

Ona tvrdi da je taksista počeo prigovarati odmah kada su se zagrljene pojavile ispred njega, da će povraćati u vozilu pošto su pijane, dok su ga one uveravale da to neće uraditi, pa je on nevoljno pristao na vožnju.

- Pošto smo sele, Mihaela i ja počele smo da se ljubimo. Vozač je tada izleteo iz vozila i počeo da urla : “ Treba vas sve premlatiti”, jedna od devojaka se okrenula i odgovorila: "Hoćeš li me udariti?", a on joj je spremno udario nekoliko šamara i udaraca pesnicom u glavu. Srušila se na pod, pa je druga pozvala policiju.

- Nisam znao da je žensko, pogledajte na što liči, odgovorio je taksista policajcu.

Lekari su povređenoj devojci pružili pomoć u bolnici, a kasnije su joj u policijskoj stanici rekli da se nije trebala tući sa taksistom. Dubrovačka policija nije podnela krivičnu prijavu protiv taksiste i rekli su da se radi samo o svađi oko vožnje taksijem.

Taksista kaže kako nije istina da je napao i povredio bilo koju od putnica.-

Devojka je mene napala, ali je zbog alkohola nezgodno pala na lice. Povredila se jer je previše popila, tvrdi on.

Povređena devojka slučaj je prijavila i Zagreb Prajdu, koji je podneo krivičnu prijavu protiv taksiste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja