ŽENA PREVARANT: Prevarila Novosađane za avionske karte, otela 11 miliona!

Intenzivna potera

ŽENA PREVARANT: Prevarila Novosađane za avionske karte, otela 11 miliona!

Crna Hronika -
M. M. tereti da, u toku 2012. godine, kao odgovorno lice u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji, uzimala novac, ali nije obezbedila karte

NOVI SAD - Policija traga za Novosađankom M. M. (62), osumnjičenom da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad. U saopštenju se navodi da se M. M. tereti da, u toku 2012. godine, kao odgovorno lice u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji, koja je bila subagent za prodaju avio-karata turističke agencije iz Beograda, novac od klijenata koji su platili avionske karte nije uplatila na račun te druge agencije.Postoji osnov sumnje da je ona na taj način stekla protivpravnu imovinsku korist i oštetila tu drugu agenciju, za iznos od 11 miliona dinara. i protiv nje je podneta odgovarajuća krivična prijava.

Iz Policijske uprave Novi Sad saopštavaju da je M.M. nakon navedenog, u toku 2013. godine, osnovala novu agenciju i od jednog Novosađanina uzela novac za četiri avionske karte za put do Pekinga, koje nije obezbedila, zbog čega postoje osnovi sumnje da je izvršila krivično delo prevara, pa će policija, kako se navodi, protiv nje podneti krivičnu prijavu i za to delo.Na kraju saopštenja se kaže da kriminalistička policija nastavlja rad na utvrđivanju ukupne kriminalne aktivnosti osumnjičene, zbog čega se pozivaju građani, koji su na navedeni način prevareni, da se jave na broj telefona: 064/892-41-45.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track