PUCNJAVA U ULCINJU: Kratežom ranio četvoricu Albanskih turista!

Nasumično pucao

PUCNJAVA U ULCINJU: Kratežom ranio četvoricu Albanskih turista!

Crna Hronika -
Š.H. je u ugostiteljskom objektu “Stari ribar” iz krateža posle kraće svađe ranio četvoricu albanskih državljana i jednog domaćina, kada se u kafanu vratio sa oružjem

PODGORICA – Crnogorska policija uhapsila je danas u Ulcinju Š.H. (25) sa Kosova i Metohije, koji je osumnjičen da je iz poluautomatske puške u jednom lokalu ranio pet osoba, među kojima četvoro državljana Albanije.

Kako se navodi, Š.H. je u ugostiteljskom objektu “Stari ribar” u Ulcinju, iz skraćene poluautomatske puške – takozvanog krateža, ranio S.Z. iz Ulcinja i četiri državljanina Albanije – A.T, B.T. i M.K. iz Tirane i G.Đ. iz Skadra.

Pucnjavi je, kako je saopštila policija, prethodila verbalna rasprava između Š.H. i četiri povređene osobe iz Albanije.“Sumnja se da je Š.H. potom izašao iz lokala, a nakon petnaestak minuta se vratio i počeo da puca u pravcu oštećenih, nakon čega je pobegao sa lica mesta”.

Pet povređenih osoba je, zbog povreda od sačme krateža, prvo transportovano u Hitnu pomoć u Ulcinju, a potom u Opštu bolnicu u Baru. Svi su van životne opasnosti.

“Policijski službenici su preduzeli operativne mjere i radnje koje su dovele do identifikovanja osumnjičenog, a potom i njegovog hapšenja. Š.H. će, uz krivičnu prijavu za teško ubistvo u pokušaju, biti predate tužilaštvu”, saopštila je crnogorska policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track