RACIJA U NOVOM PAZARU: Pohapšeni zbog krađa i napada na policiju!

Pune ruke posla

RACIJA U NOVOM PAZARU: Pohapšeni zbog krađa i napada na policiju!

Crna Hronika -
U akcijama hapšenja u Novom Pazaru i tutinu pohapšeni su muškarci koji se sumnjiče za više krađa, provala i napada na policiju u kafanskim tučama

NOVI PAZAR - Policija je na području opština Novi Pazar i Tutin uhapsila više osoba koje su osumnjičene za tešku krađu, nasilničko ponašanje i napad na policajce.

Novopazarska policija je meru zadržavanja do 48 časova odredila F.Z. (23) i K.M. (31) iz tog grada osumnjičenim da su pre 20 dana iz lokala u Ulici Kej skopskih žrtava ukrali šest plazma televizora i četiri ploče za poker aparate.

Policija je kod njih pronašla i oduzela dva televizora i dve ploče.

Policija je podnela prijave i protiv braće A.B. (37) i H.B. (30) iz Novog Pazara koji se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jošanički kej u Novom Pazaru, napali i palicama tukli M.A. nanevši mu povrede.

Policijski pritvor određen je H.Ć. (36) iz Tutina koji se tereti da se sinoć, ispred lokala u tom gradu oglušio o naredbu i nasilnički ponašao prema policijskim službenicima.

Takođe je uhapšen i E.A.(26) iz Novog Pazara kod koga je policija prošle noći, prilikom pretresa vozila, pronašla pištolj i devet metaka, za koje nije imao dozvolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track