RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE U CG: Policija pohapsila makroe!

Kotorani završili iza rešetaka

RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE U CG: Policija pohapsila makroe!

Crna Hronika -
M.K. i S.M. se terete da su za vreme letnje sezone organizovali prostituciju žena sa domaćim i stranim turistima

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je dve osobe iz Kotora, koje su osumnjičene za organizovanje prostitucije na Crnogorskom primorju i u Podgorici.

U policijskoj akciji nazvanoj "Porto", koja je pripremana više meseci, uhapšeni su M.K. (55) i S.M. (52) iz Kotora, zbog sumnje da su počinili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

"Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su M.K. i S.M. u dužem periodu, a posebno za vreme trajanja letnje turističke sezone, podsticali na prostituciju više ženskih osoba, odnosno organizovali pružanje seksualnih usluga uz novčanu nadoknadu", saopštila je crnogorska policija.

Oni su, kako se sumnja, krivično delo počinili na način što su ugovarali sa domaćim i stranim državljanima pružanje seksualnih usluga na jahtama, hotelima i privatnom smeštaju u Tivtu, Herceg Novom, Kotoru, Budvi i Podgorici.

"Sve devojke za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge su identifikovane i od njih su uzete izjave sa kojima je upoznat osnovni državni tužilac u Kotoru.

Takođe su identifikovana i lica koja su, kako se sumnja, koristila seksualne usluge i od njih će biti uzete izjave", navela je Uprava policije Crne Gore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track