Dragice, ubiću te, kunem ti se u dete

Krvava noć u Zemunu: U pucnjavama poginulo dvoje, četvoro ranjeno

Dragice, ubiću te, kunem ti se u dete

Crna Hronika -
Đorđe J. (35) pre zločina poslao svojoj devojci Dragici Todorović (25) preteći SMS

BEOGRAD - Tuga!„Zakleo sam se u dete da ću te ubiti i ispuniću ono što sam ti obećao...“Ovu SMS poruku poslao je Đorđe J. (35) svojoj devojci Dragici Todorović (25) samo nekoliko sati pre nego što ju je u nedelju uveče usmrtio hicem iz pištolja, a potom pucao sebi u glavu. S teškim povredama Đorđe je prevezen u KBC Zemun, gde se lekari i dalje bore za njegov život.Ispred kuće ubijene Dragice juče su se okupili mnogobrojni prijatelji, rođaci i komšije kako bi izjavili saučešće neutešnoj majci Dragani, bratu i sestrama.Zabavljali se godinu i po- Dragica i Đorđe su se zabavljali godinu i po. Živeli su zajedno na Novom Beogradu, gde su i radili. Pre desetak dana su se vratili kod nas jer se taj prostor renovira. Poslednje dve večeri Đorđe nije spavao kod kuće, a kad sam ćerku pitala šta se dešava i gde je on, ona nije želela da priča o tome - kaže kroz suze majka Dragana.Kobne večeri Dragana je bila u gostima, a kad se vratila kući, pomislila je da je Dragica na poslu.Automobil na brdu- Sin me je pitao: „Mama, znaš li ti gde ti je ćerka? Ona i Đole sede u kolima na brdu.“ Mislila sam da se raspravljaju i svađaju. Međutim, nikad mi se nije žalila, nisam znala da li imaju problema. Sin je čak i išao do njih i pitao ih zašto nisu na poslu. Đorđe mu je kratko rekao: „Mi od danas ne radimo“ - priseća se uplakana Dragana.

Samo sat vremena kasnije Đorđe je ubio Dragicu.- Bratanica je došla kod mene. Bila je bleda! Rekla mi je da su na brdu, na svega 100 metara od naše kuće, dečko i devojka mrtvi u automobilu. Odmah sam znala da je to moje dete! Kad sam otišla tamo, imala sam šta i da vidim... Joj, ćerko, šta nam Đorđe uradi! Eto, sad svi znaju za nas, zašto da budemo po ovome bude poznati - jaukala je majka. Podsetimo, Đorđe J. i Dragica Todorović sedeli su u „opel astri“ kod železničke stanice u Zemun polju. Posle žučne rasprave mladić je oko 18.30 sati pucao u Dragicu, pa u sebe.

Komšije odale počast... Sveće i cveće na mestu ubistva
Komšije odale počast... Sveće i cveće na mestu ubistva

Žrtva... Dragica Todorović
Žrtva... Dragica Todorović

Branio joj da viđa decuDragana Todorović, majka ubijene devojke, kaže da i njena ćerka i Đorđe imaju po jedan brak iza sebe.- Moja Dragica ima devetogodišnju ćerku i četvorogodišnjeg sina. I Đorđe ima dvoje dece iz prvog braka. Čula sam da je branio mojoj ćerki da viđa svoju decu, ali ne znam zbog čega - priča potresena Dragana.

Nigde bez pištoljaKomšije ubijene devojke kažu da je Đorđe uvek sa sobom nosio pištolj.- Nije se odvajao od oružja, mlatarao je njime kad god bismo ga videli. Video sam ga tog dana kad je ubio Dragicu. Rekao mi je da ima samo dva metka, policija je našla šest - priča potreseni komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track