TEŠKA NESREĆA KOD ZAJEČARA: Dvoje mrtvih u sudaru s ladom

Na magistralnom putu za Paraćin

TEŠKA NESREĆA KOD ZAJEČARA: Dvoje mrtvih u sudaru s ladom

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kada je putnički automobil marke "suzuki" zaječarske registracije, koji se kretao prema Paraćinu, prešao u suprotnu traku i sudario se s "ladom"

ZAJEČAR - Dve osobe su poginule, a jedna je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zaječar - Paraćin.

Kako je potvrdila portparol Policijske uprave u Zaječaru Sanja Dimitrijević, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 08.30 časova na putu Zaječar - Paraćin na samom izlazu iz grada Zaječara, učestvovala su dva putnička vozila, a radi se o direktnom sudaru.

Prema saznanjima medija, nastradali su D. M. (24), koji je upravljao automobilom "suzuki", i P. V. (45), vozač "lade", obojica iz Zaječara, dok je P. S. (57) zbrinuta u zdravstvenom centru u tom gradu.

Jedna osoba je preminula na licu mesta, a druga osoba je podlegla povredama na odeljenju hirurgije Zdrastvenog centra u Zaječaru, rekla je Dimitrijević.

Treća osoba je zbrinuta sa povredama u zdravstvenom centru, ali još nije utvrđeno da li ima teške ili lake telesne povrede, objasnila je Dimitrijević.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Zaječaru, dodala je Dimitrijević.

http://www.youtube.com/watch?v=itAMNRO4on8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track