HOROR U ZAJEČARU: Pretukao bivšu ženu, pa je silovao
Foto: Shutterstock

Priveden zbog iživljavanja

HOROR U ZAJEČARU: Pretukao bivšu ženu, pa je silovao

Crna Hronika -
Muharem Guljić uhapšen zato što je S. D. (36) vezao ruke zavesom, pocepao joj odeću i njome joj zapušio usta, a zatim je prebio i seksualno zlostavljao

ZAJEČAR - Strašno mučenje.Muharem Guljić uhapšen je zbog sumnje da je bivšoj ženi S. D. (36) zavesom vezao ruke, brutalno je pretukao, a zatim je poluonesvešćenu silovao. Nesrećna žena je uspela da se otrgne i da vrišteći potpuno gola istrči na ulicu. Šokirani prolaznici odmah su joj pritrčali i pozvali policiju i Hitnu pomoć.- Bilo je užasno. Ispratila sam decu u školu i počela da sređujem kuću. Vrata su bila otključana. Odjednom me je neko napao s leđa, uhvatio me otpozadi, okrenuo mi ruke i pritisnuo ih preko struka, a zatim me bacio na krevet - ispričala je S. D. detalje brutalnog zlostavljanja.Pokušala je da se izvuče i pobegne, ali je Muharem počeo jako da je udara po licu i telu. Zatim je dograbio zavesu s prozora i vezao joj ruke.- Počeo je besno da mi kida odeću i da mi je trpa u usta da se ne bi čulo moje vrištanje. Udarci su bili toliko bolni da sam se skoro onesvestila... U jednom trenutku sam uspela da se okrenem i da vidim da je to moj bivši muž Muharem. Tada me je silovao - ispričala je žena.Iako je bila u teškom stanju, S. D. je uspela da se otrgne od njega i da potpuno naga istrči na ulicu. Nasilnik je pokušao da je zadrži, ali nije uspeo, pa je odmah pobegao iz stana. Planirao je da pobegne iz Zaječara, u čemu ga je sprečila policija, koja ga je nakon tri sata pronašla i uhapsila.- Razvela sam se od njega pre tri godine zato što me je maltretirao. Otišla sam kako bih spasla od njega sebe i naše troje dece - kazala je S. D., koja s decom stanuje u iznajmljenom stanu. Sebe i decu izdržava povremenim nadničenjem i novcem od socijalne pomoći.

Hteo sam da je opametimMuharem Guljić je tokom saslušanja prvo tvrdio da nije tukao i silovao svoju bivšu ženu, ali je, na kraju, ipak sve priznao.- Sačekao sam da naša deca odu u školu, pa sam upao unutra. Skočio sam na nju i napao je jer sam bio ljubomoran. Čuo sam da je počela da se viđa s drugim čovekom, pa sam hteo da je malo opametim. Nisam je silovao. Probao sam, ali se opirala, pa nisam uspeo - rekao je Muharem na saslušanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track