KRIV ŠTO SE BRANIO: Vlasnik menjačnice optužen za pokušaj ubistva!

Razbojnici se terete za blaže delo

KRIV ŠTO SE BRANIO: Vlasnik menjačnice optužen za pokušaj ubistva!

Crna Hronika -
Još se nismo oporavili od užasa koji smo doživeli i preživeli, a sada nas je stigla ovakva optužba, kazao Radoje Obradović

NOVI SAD - Protiv vlasnika menjačnice Radoja Obradovića (53) iz Novog Sada, koji je teško ranio razbojnika koji je pokušao da opljačka njega i suprugu, podneta je krivična prijava za pokušaj ubistva, javili su danas lokalni mediji u Novom Sadu.

Obradović je medijima rekao da je u šoku zbog ove vesti. "Još se nismo oporavili od užasa koji smo doživeli i preživeli, a sada nas je stigla ovakva optužba", kazao je Obradović i dodao da nije imao drugog izbora već da pištoljem brani sebe i suprugu od naoružanih pljačkaša.

Ranjenom napadaču Igoru D. (37) iz Kaća policija je odredila meru zadržavanja i osumnjičila ga za krivično delo razbojništvo u pokušaju. Policija je u sredu uveče saopštila da je uhapsila i drugog napadača, Nedeljka M. (34), kojem je takođe određen pritvor, dok se za trećim napadačem i dalje traga.

Njih trojica se terete da su preksinoć napali bračni par Obradović, dok su nosili dnevni pazar. Jedan od napadača ih je poprskao sprejom i srušio ženu na zemlju, dok su druga dvojica fizički napala Radoja, koji je u tom momentu izvadio revolver, koji poseduje legalno, i ispalio hice u Igora D. Ranjeni pljačkaš je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track