(VIDEO) ČETVRTI DAN POTRAGE: Subotička policija se oglasila povodom nestanka Tijane Jurić!
Foto: Kurir Štampano

Poslednji put viđena u Bajmoku

(VIDEO) ČETVRTI DAN POTRAGE: Subotička policija se oglasila povodom nestanka Tijane Jurić!

Crna Hronika -
U akciju potrage osim subotičke policije uključene su i specijalističke ekipe MUP Srbije, kao i mađarska policija zbog blizine državne granice i služba interpola

SUBOTICA - Subotičkoj policiji je u subotu, 26. jula u 01.30 časova posle ponoći, prijavljen nestanak maloletne Tijane Jurić (1999) iz Subotice.

Po dobijanju prijave, policijski službenici Policijske uprave u Subotici su preduzeli hitne mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane, koja je poslednji put viđena 26. jula u 00,25 časova nedaleko od Sportskog centra ''Rata'' u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe, stoji u saopštenju PU Subotica.

U saopštenju policije povodom nestanka maloletne Tijane Jurić se kaže:

" Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti, koji prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici. Obzirom da se radi o nestanku maloletne osobe, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u akciju pronalaženja su pored pripadnika Policijske uprave u Subotici uključene i specijalističke ekipe MUP-a R Srbije. Takođe, zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa njihovim nadležnim organima, kao i službom Interpola, saopštila je policija.

Policijska uprava Subotica moli građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi nestanka maloletne Tijane Jurić da se jave u Policijsku upravu u Subotici ili na broj telefona 192, odnosno mobilni telefon 064/8927365.

Podsetimo Igor Jurić, otac nestale devojčice, za koju se sumnja da je oteta, uputio je u ponedeljak uveče dramatičan apel javnosti:

- Nalazimo se u situaciji u kojoj ne treba da bude nijedan roditelj. Apelujem na sve ljude, prijatelje, rodbinu, roditelje da se, ako znaju bilo kakvu informaciju o otmici naše ćerke, jave policiji i pomognu u istrazi. Ako neko čuje ili vidi bilo kakav detalj ili nešto posumnja, neka se odmah javi policiji ili nama. Bilo kakav trag sada nam mnogo znači.

( Subotica. com)

http://www.youtube.com/watch?v=uBonD7b70FI#t=29
http://www.youtube.com/watch?v=S75JuKeMyQY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track