OVO JE POLICAJAC HEROJ: Borislav Zorić rizikovao život i spasao dete!
Foto: MUP

Ekskluzivno

OVO JE POLICAJAC HEROJ: Borislav Zorić rizikovao život i spasao dete!

Crna Hronika -
Ministar policije Nebojša Stefanović će u četvrtak uručiti nagradu policajcu Borislavu Zoriću, koji je večeras spasao osamnaestomesečnu bebu, posle dvočasovne drame u Novom Sadu

NOVI SAD - Policajac koji je večeras rizikovao život kako bi spasao bebu je Borislav Zorić, pripadnik Interventne jedinice Policijske ispostave stalnog dežurstva i intervencija u Policijskoj upravi u Novom Sadu!Zorić je večeras je spasao osamnaestomesečnu bebu, posle dvočasovne drame u Novom Sadu, u Ulici Dositejevoj broj 8, kada je muškarac R.R. pretio da će se baciti sa drugog sprata zgrade, sa detetom u rukama! Nešto ranije, njegova žena, stara oko 35 godina, teško je povređena kada je pala sa drugog sprata zgrade!Posle dvočasovne drame, R.R. je odbijao da siđe sa terase. Međutim, on je sa bebom ušao na krako u stan.

Zorić preskače terasu i spasava bebu. Foto: Kurir /Slađana Stojanović
Zorić preskače terasu i spasava bebu. Foto: Kurir /Slađana Stojanović

Policajac je to iskoristio i, rizikujući svoj život, skočio sa susednog prozora na terasu. Odmah je savladao pomahnitalog R.R., starog oko 30 godina. Beba je spasena, dok je R. R. priveden. Za sada nije poznato u kakvom je stanju povređena žena.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će u četvrtak, 14. avgusta u 10 sati uručiti nagradu policajcu Borislavu Zoriću.

DRAMA U NOVOM SADU: Policajac heroj spasao dete iz naručja oca samoubice koji je hteo da skoči!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track