MINISTARKA MIHAJLOVIĆ PONOSNA NA REZULTATE VLADAJUĆE STRANKE: Ne možete čuti lažna obećanja od SNS
Foto: Beta

Potpredsednica Vlade uoči beogradskih izbora

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ PONOSNA NA REZULTATE VLADAJUĆE STRANKE: Ne možete čuti lažna obećanja od SNS

Izbori 2018. -

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da je već četiri godine u "kampanji" - svakodnevno na terenu umesto u kabinetu.

Na pitanje novinara u opštini Obrenovac u kome je svojstvu ranije danas posetila Mesnu zajednicu Skela - kao ministarka ili funkcioner SNS, Mihajlović je rekla da je tu bila kao potpredsednica vlade i ministarka.

"Na pitanje da li ste Vi u kampanji - da ja jesam četiri godine u kampanji. Od trenutka kada sam postavljena za ministarku ne znam da li sam dva dana nedeljno bila u kabinetu, pošto sam bila svuda u Srbiji na svakom putu. Mi ne dajemo prazna obećanja, bićemo potpuno iskreni, lažna obećanja u vreme izbora ne možete čuti ni od mene, ministara niti iz SNS. To možete da čujete od Đilasa, Šapića i drugih", istakla je Mihajlović

Rekla je da je Beograda bio zadužen oko milijardu evra tokom prethodne vlasti u gradu i istakla da su za taj novac mogla da se izgrade dva Koridora 10, kao i da je taj dug danas manjio od pola milijarde evra..

Rekla je da je već dolazila u Skelu pre dve godine zbog postavljanja saobraćajne signalizacije pored škole. Istakla je da je danas obišla Skelu zbog radova na obnovi deonice regionalnog, a ne lokalnog, puta - od 4,2 km. Reč je o šabačkom putu između sela Ušće i Skela koji će, kako je najavila, biti obnovljen u martu.

"I to ću nastaviti da radim", poručila je Mihajlović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track