SNS PREDSTAVIO KANDIDATE ZA ODBORNIKE U SKUPŠTINI GRADA: Beograd mora biti iznad politike
Foto: Tanjug/Tanja Valič

da grad postane metropola

SNS PREDSTAVIO KANDIDATE ZA ODBORNIKE U SKUPŠTINI GRADA: Beograd mora biti iznad politike

Izbori 2018. -
foto: Tanjug/Tanja Valič

BEOGRAD - Kandidati za gradske odbornike sa liste Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd poručili su, sa večerašnjeg predstavljanja, da su tim profesionalaca čija je vizija Beograd kao evropska i svetska metropola.

Dajem svoju reč ali i reč u ime ovog tima da ćemo iskreno, uporno i posvećeno raditi da svi stanovnici grada imaju barem približno isti kvalitet život ma koliko daleko živeli od njegovog centra, rekao je prvi na listi direktor Univezitetske bolnice u Tiršovoj Zoran Radojičić.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Govoreći o planovima, on je rekao da će metro promeniti filozofiju življanja jer neće biti važno u kom ste delu grada, centru ili periferiji, već koliko ste blizu njegove stanice.

foto: Tanjug/Tanja Valič

On je rekao i da je Vlada prepoznala potrebu za izgradnju bolnice Tiršove 2, i izdvojila potrebna sredstava, što će pomoći da se deca leče po svetskim standardima.

Beograd mora biti iznad politike, iznad svakodnevnog i izvan standardnog, rekla je direktor Beogradskog festivala igre Aja Jung, navodeći da joj je čast što je u prilici da kreira na dobrobit grada.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Cenim iznad svega rezultate i posvećenost, postignuti su rezultati, ali kao i nakon svake uspešne predstave, umetnici ne mogu da se opuste, rekla je Jung.

Jung je rekla da sa ljudima sa ove liste kao i mnogima koji nisu na njoj može da pomogne da Beograd postane bolje mesto za život.

Nabrajajući planove, navela je da je vreme da Beogad dobije zgradu Beogradske filharmonije, ove godine biće otvoren rekonstruisan Narodnog muzeja, planirana je izgradnja nove zgradu opere i baleta.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Strateški cilj grada je jačanje kvaliteta i povećanje kulturnih sadržaja grad za 30 odsto do 2021 godine, rekla je Jung, navodeći da će izdvajanja za kuturu biti još veća sa novim investicijama i prihodima od turizma.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Puno je urađeno u Gradu u ovih četiri godine, ko ima oči to vidi, rekao je televizijski voditelj Živorad Nikolić.

(Kurir.rs/FoNet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track