KOALICIJA OKO DS PODNELA LISTU U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Samo mi možemo da pobedimo vlast SNS
Foto: Vladimir Šporčić

lokalni izbori

KOALICIJA OKO DS PODNELA LISTU U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Samo mi možemo da pobedimo vlast SNS

Izbori 2018. -

Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci proglasila je izbornu listu koalicije okupljene oko Demokratske stranke (DS) za lokalne izbore "Palanka u srcu - dr Nikola Grujić - Radoslav Milojičić Kena", saopštila je danas DS. Ta lista, pod brojem 2, proglašena je na sednici 4. februara.

Milojičić je rekao da je od opozicije, "samo koalicija oko DS za jedan dana uspela da prikupi 1.700 potpisa i da to dokazuje da samo ta koalicija može da pobedi vlast Srpske napredne stranke (SNS)" koja je, prema njegovim rečima, uništila Smederevsku Palanku.

"Očekuje nas jako ozbiljan posao i pozivamo sve kojima je Palanka u srcu da izadju na izbore i glasaju. Prethodna vlast SNS je pokazala da nije dorasla da brine ;o našem gradu jer su se samo svadjali medjusobno, a onda ponovo iste ljude stavili na listu", rekao je Milojčić, navodi se u saopštenju.

OIK je 3. februara proglasio prvu izbornu listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka". Lokalni izbori u Smederevskoj Palanci biće održani 25. marta ove godine.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track