SUKOB OPOZICIJE Radulović: Mesto ti je u zatvoru Šapić: Pretnju sam primio k znanju
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Lider DJB u svađi sa čelnikom Novog Beograda

SUKOB OPOZICIJE Radulović: Mesto ti je u zatvoru Šapić: Pretnju sam primio k znanju

Izbori 2018. -

Zanimljivo je da je na Tviteru Šapića branio lider SRS Vojilav Šešelj

Lider Dosta je bilo (DJB) isprozivao je Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd i kandidata za gradonačelnika Beograda, nazivajući ga lopovom i poručujući mu da mu je mesto u zatvoru.

- Uvrede koje se kod nas upućuju političkim neistomišljenicima i konkurentima nikad u svom životu nisam čuo među sportistima. Čak i u najvažnijim mečevima gde je znalo da bude više tuče nego igre. Nikad prostačko vređanje i omalovažavanje, nikad. U sportu takvi ne mogu da prođu - napisao je Šapić na društvenoj mreži Tviter, na šta mu je Radulović uzvratio:

- Kada zloupotrebljavate javne resurse, preko svojih privatnih plivačkih klubova i firmi za organizovanje izleta izvlačite novac za sebe, onda to nije pitanje različitog mišljenja. Onda ste lopov. Toga, naravno, nema u sportu. I mesto vam je u zatvoru.

Šapić mu je odgovorio da je „poruku, to jest pretnju zatvorom, primio k znanju“ i dobro je zapamtio. Radulović je završio obećanjem glasačima da će svi koji su zloupotrebljavali javne resurse i javna ovlašćenja odgovarati. Zanimljivo je da je na Tviteru Šapića branio lider SRS Vojilav Šešelj.

Kurir / B. B.

Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! IZGORELA TRUDNICA U SMEDEREVU! Pored nje, poginuli i njeni svekar i svekrva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track