Najnovije vesti

JOVANOV (SNS) OPLEO PO JEREMIĆU: Ucenjuje Srbiju nudeći joj izmišljene međunarodne kontakte
Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić

predizborna kampanja

JOVANOV (SNS) OPLEO PO JEREMIĆU: Ucenjuje Srbiju nudeći joj izmišljene međunarodne kontakte

Izbori 2018.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da Vuk Jeremić "na bedan način" ucenjuje Srbiju "nudeći joj izmišljene međunarodne kontakte", te dodao da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj "ko Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast".

 

"Vuk Jeremić na bedan način ucenjuje Srbiju nudeći joj neke svoje izmišljene međunarodne kontakte, samo ako mu narod omogući da ponovo bude vlast, a istovremeno pokvareno i zlobno priželjkuje Srbiji i njenim građanima pritiske i teške udarce", naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

 

"Uveren sam da će građani prepoznati Jeremićeve laži i izmišljotine, jer je danas svakome jasno da su jedini kontakti koje Jeremić ima Limun, Bašanović i Šubara, kao i njegovi partneri iz lopovsko - tajkunske koalicije Mišković, Đilas, Šapić i ostali, koji su ojadili Beograd i zadužili ga za 1,2 milijarde evra... ", naveo je Jovanov.

 

Dodaje i da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj ko, kako kaže, Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast.

 

"Umesto što laže o svojim međunarodnim kontaktima i priželjkuje Srbiji pritiske i teške udarce, Jeremić je dužan da građanima konačno objasni odakle mu 7,5 miliona evra za predsedničku kampanju ko mu ih je dao i šta traži zauzvrat", zaključio je Jovanov.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić