RAKOVICU POSETILI ANTIĆ I PALMA: Bivše fabrike i hale pretvoriti u tehnološke parkove i tako obezbediti radna mesta
Foto: Gradski odbor SPS

izborna kampanja

RAKOVICU POSETILI ANTIĆ I PALMA: Bivše fabrike i hale pretvoriti u tehnološke parkove i tako obezbediti radna mesta

Izbori 2018. -

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste SPS - JS i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u nastavku kampanje razgovarali su sa građanima Rakovice.

"Naš program je da omogućimo svoj deci, đacima i srednjoškolcima slabijeg materijalnog stanja, da mogu da organizovano letuju u Grčkoj, o trošku naše lokalne samouprave", rekao je Marković.

Marković je kazao da veruje da Beograd, kao najveći finansijski i obrazovni centar u zemlji može da podnese tu vrstu socijalnih davanja i da na ovaj način pomogne roditelje i omogući da o trošku Skupštine grada Beograda organizovano odvedemo decu na more.

Govoreći o uređenju stambenih naselja u Beogradu, Marković je primetio da gotovo svuda nedostaju klupe, da su igrališta za decu nedovoljno uređena i zato je podržao Aleksandra Antića, kandidata SPS-JS za gradonačelnika da posveti punu pažnju uređenju parkovskih površina i postavljanju mobilijara ispred svih stambenih zgrada u Beogradu.

On je još i dodao da "svi treba da se angažuju na uklanjanju grafita i natpisa sa zgrada koje ruže izgled Beograda".

"Rakovica mora ponovo da bude radnička i zato planovi reindustrijalizacije Rakovice, kroz korišćenje postojeće privredne infrastrukture, treba da budu usmereni ka novim tehnologijama i otvaranju IT parkova, u skladu sa vremenom koje diktira nove potrebe. Bivše fabrike i hale pretvoriti u tehnološke parkove i tako obezbediti radna mesta, pre svega za mlade sugrađane", naglasio je Aleksandar Antić, saopštio je Gradski odbor SPS.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Gradski odbor SPS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! IZGORELA TRUDNICA U SMEDEREVU! Pored nje, poginuli i njeni svekar i svekrva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track