RADIKALI NASTAVILI KAMPANJU OBILASKOM ZEMUNA Damjanović: Sprečićemo korupciju u gradskoj vlasti
Foto: Srpska Radikalna Stranka

SRS spremna za beogradske izbore

RADIKALI NASTAVILI KAMPANJU OBILASKOM ZEMUNA Damjanović: Sprečićemo korupciju u gradskoj vlasti

Izbori 2018. -

Kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović izjavio je danas u gradskoj opštini Zemun da će radikali, ako dođu na vlast sprečiti korupciju u gradskoj upravi.

foto: Srpska Radikalna Stranka

"Za sve mora podjednako postojati razvoj infrastrukture, Gradskog saobraćajnog preduzeća, gradskih saobraćajnih linija, razvoj poljoprivrede i svega onoga čime ćemo olakšati život ljudima, da bude bolji, kvalitetniji", rekao je Damjanović i dodao da radikali žele da sa građanima složno "podižu Beograd - ali na srpski način".

On je dodao da je predsednik SRS u vreme kada je bio predsednik opštine Zemun svakodnevno primao gradjane i slušao njihove probleme i da su "za sve građane Opštine Zemun morala biti otvorena vrata kod svakog načelnika, kod svakog čoveka koji je mogao da donosi rešenje".

foto: Srpska Radikalna Stranka

"Radikali su bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja, kao što su danas velelepne Busije, Plavi horizonti, kada smo rekonstruisali pozorište u Zemunu, današnji Madlenijanum", naveo je Damjanović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track