TRKA OKO NOVOGODIŠNJE JELKE: Ne damo da zaustave vreme u Beogradu!
Foto: Promo

tačno u podne

TRKA OKO NOVOGODIŠNJE JELKE: Ne damo da zaustave vreme u Beogradu!

Izbori 2018. -

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” organizovala je danas, tačno u podne, simboličnu trku oko novogodišnje jelke na Trgu Republike. Aktivisti i kandidati za odbornike ove liste napravili su ukupno 83 kruga, za svaku hiljadu evra po jedan krug, koliko su gradski čelnici platili ovu jelku.

“Ovde na Trgu Republike, u samom centru grada, svi Beograđani i strani turisti mogu da vide koliko je ova gradska vlast nesposobna i bahata. Uveliko stiže proleće a oni još drže okićenu jelku, koja ovde sada valjda dočekuje i Kinesku novu godinu. Plaćena 83.000 evra naših para, najbolje pokazuje kako ova vlast u gradu razmišlja i radi. Zamrznuti negde u vremenu novogodišnjeg slavlja oni ni baterije na Milenijumskom satu iza nas nisu u stanju da zamene mesecima, pa i on stoji. Ne damo im da zaustave vreme u Beogradu”, rekao je Lazar Lešnjak, kandidat za odbornika na listi “Šta radite bre”.

foto: Promo

“Svoju nesposobnost oni prikrivaju besmislenim projektima od kojih korist imaju samo njihovi omiljeni domaći i strani tajkuni, a bahatost pokušavaju da opravdaju izmišljenim brojevima turista u Beogradu. Zato mi danas od Gorana i Siniše tražimo da prestanu da obmanjuju građane i da nam obelodane tačne podatke o broju turista u gradu, onih koji su platili boravišnu taksu. Samo tako možemo izračunati koliko je taj dvojac potrošio naših para po turisti.”

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! VUČIĆ SE NE PLAŠI PROVKACIJA U ZAGREBU! “Ne idem tamo pognute glave“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track