Radojičić: Insistirati na ravnomernom razvoju svih opština
TANJUG/ FILIP KRAINCANIC, Foto: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

BeogrAdski izbori

Radojičić: Insistirati na ravnomernom razvoju svih opština

Izbori 2018. -

LAZAREVAC - Nosilac liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić obišao je danas Lazarevac gde je nakon razgovora sa građanima poručio da će ta lista, ako pobedi na beogradskim izborima, insistirati na ravnomernom razvoju opština u okruženju Beograda.

Navoodeći da je dugo godina živeo u Lazarevcu, Radojičić je kazao da zna koliko su svi infrastrukturni projekti, urađeni u prethodne četiri godine, doprineli razvoju ove opštine.

"Želim da naglasim da je prethidno rukovodstvo uradilo dosta projekata i da treba nastaviti taj trend", rekao je Radojičić.

Dodao je da je za ovu opštinu veoma važno što je otvorena turska fabrika tekstila, jer će na taj način biti zaposlen izvestan broj ljudi.

"To je samo prva faza i u sledećoj fazi će se otvoriti i drugi deo i još ljudi će dobiti posao", naveo je Radojičić.

Prema njegovim rečima, za Lazarevac je veoma značajna kompanija "Rudnik" kao i druge kompanije tog tipa, jer doprinose razvoju opštine i zapošljavaju.

Istakao je da mu je veliko zadovoljstvo što se danas nalazi u Lazarevcu, zato što za njega ova poseta prevazilazi kampanju, i jer je za Lazarevac i njegove stanovnike emotivno vezan.

Foto:TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track