ŠTA RADITE BRE: Bastać uređuje podzemni prolaz između Ušća i Bloka 21
Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Beogradski izbori

ŠTA RADITE BRE: Bastać uređuje podzemni prolaz između Ušća i Bloka 21

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" nastavila je danas akciju "Veliko spremanje Beograda" uređenjem prostora u podzemnom prolazu između Tržnog centra "Ušće" i Bloka 21 na Novom Beogradu.

Kako je saopšteno, aktivisti i kandidati za odbornike te liste očistili su i okrečili deo prolaza kojim "svakodnevno prođe hiljade ljudi, a koji je već dugo u dosta lošem stanju".

Nosilac odborničke liste "Šta radite bre" Marko Bastać rekao je da su javni prolazi u zgradama i ispod saobraćajnica koje sada sređuju godinama zapušteni i da "Beograd nikada nije bio zapušteniji i prljaviji".

"Ova gradska vlast ništa povodom toga nije radila četiri godine, a danas zloupotrebljava komunalna preduzeće i matretira radnike tih preduzeća u svrhe svoje predizborne kampanje. Ove zloupotrebe Siniša (Mali) i Goran (Vesić) više i ne pokušavaju da sakriju", kazao je Bastać.

On je dodao da je taj podzemni prolaz koji je danas grupa očistila važan zbog frekventnosti saobraćaja i protoka ljudi i podsetio da je slična akcija sprovedena u Čika Ljubinoj ulici.

"Nastavićemo i sledećih dana sa akcijom 'Veliko spremanje Beograda' i na taj način ukazivati na nemar aktuelnih gradskih vlasti", istakao je Bastać, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet/Zoran Mrđa)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track