ĐILAS SIGURAN U KVALITETE LISTE KOJU PREDVODI: Imamo program koji možemo da sprovedemo
Foto: Marina Lopičić

Skup u Mladenovcu u kampanji za beogradske izbore

ĐILAS SIGURAN U KVALITETE LISTE KOJU PREDVODI: Imamo program koji možemo da sprovedemo

Izbori 2018. -

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio je da gradska vlast mora da vodi računa o sugrađanima, a da lista koju on predvodi ima program za koji garantuje da može da ga sprovede.

foto: Zorana Jevtić

Na skupu u Mladenovcu Đilas je poručio da će da grade obdaništa, koja će biti besplatna, škole, a "učenici će dobijati besplatne udžbenike i jednog zdravstvenog radnika i školskog policajca u svakoj školi", a mladi bračni parovi dobijaće 150 evra za stanarine ili za stambene kredite.

"Brigu o zaposlenima u školstvu, zdravstvu i prosveti prenesite u beogradsku nadležnost. Kada prebacimo to na grad, povećaćemo im plate za 15 odsto, a kada odu u penziju, ako imaju manje od 20.000 dinara, grad će dodati još jednu penziju u tom iznosu", rekao je Đilas.

foto: Filip Plavčić/Ilustracija

On je dodao da će ulagati u "rađanje malih ljudi Beograda, koji će postati veliki", uvođenjem četvrtog besplatnog pokušaja vantelesne oplodnje.

"Naša dužnost je da brinemo o ljudima Beograda i mi ćemo to činiti", rekao je Đilas.

Kako se tvrdi u saopštenju predizbornu tribinu održali su "u sali bez grejanja mesne zajednice Kovačevac, jer su čelnici Centra za kulturu i turizam Mladenovac prethodno odbili da toj listi izdaju u zakup salu u Mladenovcu".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track