ŠTA RADITE BRE: Beograd nije siguran grad, nasilje se ne sankcioniše
Foto: Šta radite bre

LOKALNI IZBORI

ŠTA RADITE BRE: Beograd nije siguran grad, nasilje se ne sankcioniše

Izbori 2018. -

Kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" Lazar Lešnjak izjavio je danas da Beograd nije siguran grad, da se ne sankcioniše nasilje, već naprotiv, promoviše.

"Beograd nije siguran grad, to je činjenica koju svi znamo. Nije siguran zato što se verbalna agresija emituje sa samog vrha države, a zatim se ona izliva na naše ulice", rekao je Lešnjak.

On je na konferenciji za medije rekao da Beograd nije siguran jer se nasilje ne sankcioniše već, kaže, promoviše i to na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

"Nije siguran jer nemamo jasan plan kako da se borimo protiv vršnjačkog nasilja koje je u ekspanziji" rekao je on i dodao da "ministar prosvete sa tim zbija šale" a da žene u sigurnim kućama ne mogu da nađu posao jer poslodavci ne žele probleme".

Kako je rekao svakoga se dana urušavaju sistem vrednosti koji je zasnovan na toleranciji, ljubavi i shvatanju da su razlike među nama bogatstvo.

"Zato fantomi i ostali koji se krijete iza raznoraznih maski, vreme je da se prikažete. Vreme je da se pogledamo u oči", rekao je on.

Ispred izbornog štaba "Šta radite bre" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu danas je obeležen i Dan zaljubljenih.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track