Najnovije vesti

ĐILAS: Važno je da Beograđani imaju iste uslove za život
Foto: Izborni štab Grupe građana Dragan Đilas

kandidat za gradonačelnika u kaluđerici

ĐILAS: Važno je da Beograđani imaju iste uslove za život

Izbori 2018.

BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas i nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju!" izjavio je danas u Kaluđerici da je neophodno da svi građani glavnog grada imaju iste bazične uslove za život kao što su asfaltirani putevi, vodovod, škole, obdaništa i domovi zdravlja.

On je predložio da se uvedu kružne linije minibusa kroz Kaluđericu s obzirom na udaljenost pojedinih delova od stanica gradskog prevoza, podsećajući da su takve linije u vreme njegovog mandata već uvedene u pojedinim beogradskim naseljima, prenosi se u saopštenju.

foto: Izborni štab Grupe građana Dragan Đilas

"Predložio sam aktuelnoj vlasti u Beogradu da pokažu slike onoga što su uradili u Kaluđerici. Moje četiri slike Kaluđerice su: škola, obdanište, Dom zdravlja koje smo napravili i ulice koje smo asfaltirali. Evo, neka oni pokažu ako imaju sliku jedne jedine stvari koju su uradili u Kaluđerici za prethodne četiri godine", rekao je Đilas.

Penzioneri iz Kaluđerice sa kojima je razgovarao kazali su da su izgubili svaku nadu, jer aktuelna vlast ne pokazuje nikakvo interesovanje za njihov status.

On je garantovao ponovno uvođenje godišnje pomoći u iznosu od 20.000 dinara penzionerima kojima su protivzakonito smanjene penzije.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Izborni štab Grupe građana Dragan Đilas)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja