ŠUTANOVAC (DS): Postizborna koalicija moguća i sa Đilasom
Foto: Dragana Udovičić

demokrate u kampanji

ŠUTANOVAC (DS): Postizborna koalicija moguća i sa Đilasom

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika koalicije "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac izjavio je da nije moguća koalicija ni sa SNS ni sa ljudima koji su sa njim na vlasti i da je spreman da to potpiše odmah.

Šutanovac je rekao i da je spreman da pozove ostale opozicione kandidate da to potpišu zajedno, ne bi li se, kako kaže, "konačno utvrdilo ko zaista radi ono što priča".

"Aleksandar Vučić, njegov nakaradni režim, jedini je protivnik ne samo nama, nego i opstanku Srbije. Ovo jeste puzajuća diktatura sa elementima enormne agresije, nasilja, besprizornih pritisaka, nepristojnih agitovanja. Ova zemlja ima vladu koja se deklarativno zalaže za EU, ali radi sve u suprotnosti sa vrednostima EU. I zbog toga kada kažem DS, verujem da jedina to može da promeni", rekao je Šutanovac.

On je naglasio da je postizborna koalicija "prirodna" sa svima koji nisu u koaliciji sa SNS, uključujući i Đilasa i naglasio da je cilj da se oslobodi Beograd.

Predsednik DS je rekao je da je 2013. imao ponudu da se distancira od DS i da ne bude meta šikaniranja.

"Odbio sam i počela je gnusna kampanja. Na kraju sam oslobođen, ali sam četiri godine proganjan, kao i mnogi drugi koji su se drznuli da im se suprotstave. Nikada im neću oprostiti, ni ljudski ni profesionalno, što su moju porodicu stavljali na naslovne strane provlačeći ih kroz blato", rekao je Šutanovac.

O finasijskom izveštaju istraživačkog tima stranke Šutanovac kaže da je "nedopustivo da je nešto što nije čak ni zvanično usvojen dokument stranke poslužio da se u javnosti otvori tema koja će skrenuti pažnju sa zlodela naprednjačke vlasti u Beogradu".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA PROSLAVILA DAN DRŽAVNOSTI U ORAŠCU! Evo šta je predsednik Vučić rekao o srpskom nestajanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track