(FOTO) SDPS ORGANIZOVAO TURNIR U BARAJEVU: Rasim gledao kako vlast i opozicija igraju mali fudbal!
Foto: SDPS

Beogradski izbori 4. marta

(FOTO) SDPS ORGANIZOVAO TURNIR U BARAJEVU: Rasim gledao kako vlast i opozicija igraju mali fudbal!

Izbori 2018. -

U cilju propagiranja fer-pleja i smirivanja strasti tokom predizborne kampanje

BEOGRAD - U beogradskoj opštini Barajevo danas je održan međustranački turnir u malom fudbalu u organizaciji Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), a u cilju propagiranja fer pleja i smirivanja strasti tokom predizborne kampanje.

foto: SDPS

Učešću na turnir odazvale su se sve političke opcije u toj opštini te su na teren izašli i predstavnici vlasti i opozicije.

foto: SDPS

Predsednik opštinskog odbora SDPS Radiša Đorđević rekao je da je turnir organizovan kako bi se načinio predah od kampanje i kako bi se ljudi družili.

foto: SDPS

"Želimo da promovišemo fer plej i da ga sa fudbalskog terena prenesemo i u kampanju. Želimo da se družimo i smirimo strasti i napetosti iz kampanje", rekao je Đorđević koji je pomoćnik predsednika opštine Barajevo.

On je naveo da je Barajevo mala opština da se svi poznaju i da to što su sve stranke sa te opštine prihvatile učešće u turniru pokazuje da poštuju SDPS.

foto: SDPS

Na jednoj od utakmica sudio je doskorašnji internacinalni FIFA sudija Nebojša Rabrenović. Deo turnira propratio je i predsednik SDPS Rasim Ljajić.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet/Zoran Mrđa)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track