Zavetnici: Bruka je da nema para za spomenik stradalim Srbima
Foto: Kurir

Izbori

Zavetnici: Bruka je da nema para za spomenik stradalim Srbima

Izbori 2018. -

Porodice ubijenih i nestalih Srba obeležavaju 20 godina potrage za pravdom i odgovorom na pitanje ko je kriv što njihovih najmilijih više nema

Kandidat za gradonačelnika liste „Beograd ima snage - Zavetnici“ Milica Đurdević Stamenkovski obišla je juče spomen-sobu posvećenu kosmetskim žrtvama. Ona je tom prilikom poručila da za zločine nad dve i po hiljade Srba i ostalih nealbanaca do dan-danas još niko nije odgovarao.

Ministarstvo državne uprave potvrdilo

ZAKLJUČEN BIRAČKI SPISAK

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić zaključio je 16. februara 2018. u ponoć jedinstveni birački spisak za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda i opština Aranđelovac i Bor i Gradsku opštinu Sevojno, koji će biti održani 4. marta. Građani zahteve za upis ili promenu podataka u jedinstvenom biračkom spisku podnose opštini po mestu prebivališta koja donosi odgovarajuće rešenje do zaključenja biračkog spiska 16. februara 2018. godine, odnosno 15 dana pre održavanja izbora, saopšteno je iz ministarstva.

- Na dan kada albanski secesionisti slave deset godina od jednostranog proglašenja nezavisnosti, porodice ubijenih i nestalih Srba obeležavaju 20 godina potrage za pravdom i odgovorom na pitanje ko je kriv što njihovih najmilijih više nema - rekla je Đurđevićeva.

Koalicija oko Dragana Đilasa

NE RUŠITE STARI SAVSKI MOST

Lista „Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“ i glumac Sergej Trifunović koji je podržava poručili su da moramo sačuvati stari Savski most zato što je on simbol pobune, prkosa i bunta, simbol želje i borbe za slobodom:

- Stari Savski most žele da sruše da gospodi, ko god oni bili, ne bi kvario pogled.

Kurir / E.K.

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track