GRADSKA IZBORNA KOMISIJA: Proglašene još 4 izborne liste, evo ko se pridružio u trci za glasove Beograđana
Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

Izbori 4. marta

GRADSKA IZBORNA KOMISIJA: Proglašene još 4 izborne liste, evo ko se pridružio u trci za glasove Beograđana

Izbori 2018. -

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je još četiri izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beogradu 4. marta, među kojima je i lista Ljubiše Preletačevića Belog.

foto: Beta/Milan Obradović

Kako je saopšteno, GIK je proglasio izbornu listu broj 21, pod nazivom Građanska Stranka Grka Srbije – Vasilios Proveleggios i izbornu listu broj 22, pod nazivom Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo Belovgrad.

Proglašene su i izborna lista broj 23 pod nazivom Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka - Radulović Milorad i izborna lista broj 24 pod nazivom Liberalno demokratska partija Čedomir Jovanović.

foto: Filip Plavčić/Ilustracija

GIK je usvojio i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 21, 23 i 24.

foto: Nebojša Mandić

Na juče održanoj sednici Gradska izborna komisija zaključila je deo Jedinstvenog biračkog spiska za grad Beograd, u koji je upisano 1.606.693 birača, a utvrđen je i broj birača na svakom biračkom mestu. Ta odluka biće objavljena u Službenom listu Grada Beograda.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track