POTPREDSEDNIK NARODNE STRANKE JOVANOVIĆ: Strategija vlasti na beogradskim izborima samo negativna kampanja
Foto: Promo

Pitanja vladajućoj stranci o gorućim problemima prestonice

POTPREDSEDNIK NARODNE STRANKE JOVANOVIĆ: Strategija vlasti na beogradskim izborima samo negativna kampanja

Izbori 2018. -

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović poručio je danas da se strategija Srpske napredne stranke (SNS) na beogradskim izborima svela isključivo na negativnu kampanju protiv liste broj 11 "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju".

Kako je saopšteno, time SNS "samo potvrđuje da nemaju nikakve rezultate u protekle četiri i po godine, niti bilo šta da ponude za naredni period".

"Napadima na glavnog rivala i kreiranjem fantomskih izbornih lista neće pobeći od obaveze da Beograđanima polože račune i odgovore na pitanje šta je bilo sa obećanjem predsednika SNS da će prosečna plata u 2017. u Srbiji biti 500 evra, i kako se ono svelo na Beograd i to u nekoj novoj budućnosti", ističe Jovanović.

On trenutnoj vlasti postavlja pitanja i zašto umesto besplatnih vrtića i udžbenika, grad namerava da potroši pare na "gluposti poput gondole, zašto Beograđani plaćaju najskuplje centralno grejanje u Evropi, iako je cena gasa pala za 25 odsto od 2014. godine, ali i zašto rekonstrukcije ulica u gradu, poput Ruzveltove, koštaju koliko izgradnja novog autoputa u punom profilu".

Postavlja i pitanje zašto je sadašnja vlast zaključila štetnu koncesiju na preradu otpada u Vinči, gde Beograđani koncesionaru svake godine isplaćuju 50 miliona evra "iako je svuda u svetu to profitabilna komunalna delatnost koja lokalnoj samoupravi donosi profit".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) 24 LISTE NA BEOGRADSKIM IZBORIMA: Evo ko nije ispunio uslove i neće ga biti na biralištima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track