SUKOB LJAJIĆA I ZUKORLIĆA: Videćemo ko je jači u Beogradu
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

Častili se

SUKOB LJAJIĆA I ZUKORLIĆA: Videćemo ko je jači u Beogradu

Izbori 2018. -

On je 27 godina na političkoj sceni, što ukazuje da je na neki način potrošen. Neću reći da ništa nije uradio za Srbiju, rekao je Zukorlić

Nakon što je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio da će se dolaskom lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića na veliku političku scenu „izmeriti koliko ko vredi“, bivši muftija odgovorio je da bi voleo da ima priliku sa izmeri Ljajićevu i svoju političku težinu.

- Voleo bih da postoji šansa da se jasnije može izmeriti moja politička težina u Srbiji i Ljajićeva s druge strane. Međutim, on to očito ne želi i ne dozvoljava, što pokazuju i izbori u Beogradu. Izašao sam sa svojom listom, ne krijući se ni iza koga, a on to nije učinio ni sada niti bilo kada - rekao je Zukorlić.

Ne odobravajući pojedine Ljajićeve poteze, Zukorlić smatra da je ipak neke stvari dobro uradio.

- On je 27 godina na političkoj sceni, što ukazuje da je na neki način potrošen. Neću reći da ništa nije uradio za Srbiju. On je uradio za Srbiju neke stvari koje drugi nisu hteli, posebno vezano za Hag, za Kosovo, za neke vruće teme i ne želim da budem od onih koji će svojim političkim protivnicima to negirati. Ono što je sigurno, to je da za svoj narod nije ništa uradio, odakle je došao, ali i dobio jedan deo legitimiteta - tvrdi Zukorlić.

S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track