JOVANOVIĆ (NARODNA STRANKA): Autentična opozicija ima šansu da pobedi 4. marta
Foto: Promo

pozvao birače da glasaju

JOVANOVIĆ (NARODNA STRANKA): Autentična opozicija ima šansu da pobedi 4. marta

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da "autentična opozicija ima realnu šansu" da pobedi na predstojećim beogradskim izborima i pozvao građane da 4. marta izadju i glasaju i time uzmu sudbinu u svoje ruke.

"SNS i SPS, uz sve prevare i prljavu kampanju, ne mogu da skupe više od 380.000 glasova, dok opozicionih glasača ima pola miliona", rekao je Jovanović.

Jovanović je pozvao birače da svoj glas daju listama za koje su uvereni da će preći cenzus i tako imati konkretnu mogućnost da sastave vlast bez SNS-a i SPS-a. Neke liste učestvuju na izborima sa jedinim ciljem da dođe do rasipanja opozicionih glasova, koji će se potom preliti najviše SNS-u, dodao je Jovanović.

Potpredsednik stranke Vuka Jeremića naveo je da lista "Dragan Đilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju" vodi uspešnu kampanju, jer je, za razliku od naprednjaka, kandidovala konkretnog čoveka za gradonačelnika, kao i konkretan program od 15 tačaka za bolji život Beograđana i razvoj prestonice.

"Obraćamo se direktno biračima i uopšte se ne bavimo drugim autentičnim opozicionim grupacijama", rekao je Jovanović.

Jovanović je istakao da, sa druge strane, kampanja vladajuće stranke govori da se oni stide svojih ključnih ljudi, Siniše Malog i Gorana Vesića, jer su ih na listi sakrili iza lekara, balerina i penzionisanih sportista.

Kampanja SNS, dodao je, govori i da ta stranka nema ništa da ponudi Beograđanima, jer se sastoji isključivo u blaćenju Đilasa i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

(Kurir. rs/Beta/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track