Najnovije vesti

OBRADOVIĆ (DVERI): Radujem se duelu sa Šešeljom, građani da vide razliku između stare i nove generacije političara
Foto: Marina Lopičić

izborna kampanja

OBRADOVIĆ (DVERI): Radujem se duelu sa Šešeljom, građani da vide razliku između stare i nove generacije političara

Izbori 2018.

Lider "Dveri" Boško Obradović izjavio je danas da se raduje televizijskom duelu sa liderom SRS Vojislavom Šešeljom, te da će to biti prilika da građani vide razliku između "stare, potrošene, izlizane" generacije srpskih političara i nove generacije.

"Građani će moći i da vide razliku između bahatog i prostačkog nacionalizma i jednog gospodskog, hrišćanskog patriotizma, i ključnu razliku, između satelita vlasti i prave opozicije koja se istinski bori za promenu vlasti", istakao je Obradović komentarišući njegov duel sa Šešeljom koji je zakazan sutra na TV "Studio B" u 21 sat.

On je ponovio na zajedničkoj konferenciji za medije sa njegovim koalicionim partnerom, Sašom Radulovićem, da su oni jedina i prava opozicija vlasti, navodeći da su Vojislav Šešelj, Dragan Đilas i Aleksandar Šapić "lažna opozicija".

"U medijma se često navodi da postoji sukob u opoziciji. Ja ne vidim nikakve sukobe unutar opozicije. Šešelj nije opozicija, on je deo vlasti u nizu lokalnih samouprava u Srbiji. Dragan Đilas i Aleksandar Šapić, takođe, nisu opozicija, oni su bivša vlast, koji opet žele da se vrate na vlast, a mi smo opozicija", naglasio je Obradović.

On se zapitao kada su Đilas i Šapić u poslednje četiri godine bilo gde javno nastupili kao opozicija i ukazao da su oni četiri godine "ćutali o najgoroj poltičkoj vlasti u istoriji Srbije", a sada se, mesec dana pred izbore, predstavljaju kao njeni najveći oponenti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE BIO RAZLOG NAPADA NA AMBASADU SAD U PODGORICI! Jauković u pismu porodici objasnio zašto je bacio bombu na ambasadu!