Najnovije vesti

VUJOVIĆEVA (SNS) ODGOVORILA NA NAPADE TVITERAŠA: Optužbe na moj račun pisane Đilasovom rukom
Foto: Marina Lopičić

kampanja na mrežama

VUJOVIĆEVA (SNS) ODGOVORILA NA NAPADE TVITERAŠA: Optužbe na moj račun pisane Đilasovom rukom

Izbori 2018.

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, jedna od prvih na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", našla se na meti negativne kampanje pojedinih aktivnih "tviteraša", među kojima su Beba Balašević, Željko Veselinović i Jelena Maćić, ali Vujović ističe da je to "Đilasov rukopis".

 

Naime, na njihovim tviter nalozima pojavila se privatna fotografija predsednice opštine Savski venac, uz uvredljive komentare, poput: "dobro se naplatila od kad je funkcioner SNS".

 

Beba Balašević "ne može da veruje" da će, kako je napisala, "dotična" biti gradonačelnica glavnog grada u Evropi u 21. veku, a ima i tvitova u kojima se tvrdi da je Vujović zaradila oko četri miliona evra od dolaska na funkciju.

 

Vidi se da su te optužbe pisane rukom Dragana Đilasa, uverena je Vujović.

"Posle monstruoznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, najprizemnije optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa", istakla je ona u izjavi za javnost.

 

Đilasu, kaže, očigledno nije strano da građanima predlaže da umesto olovke na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene.

"Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd , jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim pravilima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas", ukazala je Vujović i dodala:

 

"Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje. Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom".

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Marina Lopičić